ТЕМА: Лек за Ешерихија коли и други штетни бактерии

Мислење 01 Јан 2012, 23:59

HardSex напиша:@butterfly.fly

Провери по аптекиве,некогаш го има,некогаш го нема.Ако го нема моментално никаде,тогаш во Белград го има сигурно.Распрашај се по аптекиве.Цената беше околу 10 ЕУР у денари.
Не ме држи за збор околу точната цена, ова беше некаде пред 1 година,ама толку треба да е и сега.Инаку делува 100%.Едната девојка се отру со најразлични антибиотици,и пак и се јавуваше.
Од овој лек,само 2 кесички и беа потребни се сеќавам,и немаше веќе проблеми.

A тоа е чај или што е?
butterfly.fly

Сино цветче

2367
Мислења: 110
Зачленет: 14 Дек 2011, 17:58
Локација: behind the great ocean's waves..
...Cause my life belongs to the other side
Behind the great ocean's waves....

Мислење 02 Јан 2012, 00:16

@butterfly.fly

Антибиотик е.Како прашок е.Се раствора во вода,и се пие.1 кесичка=1 доза.2 кесички=2 дози.
Помеѓу првата доза и втората доза,мислам дека девојката направи пауза од неколку часови,дали беа 24 или 48 не се сеќавам,но пишува на упатството сигурно,плус ќе ти кажат у аптека.
HardSex

Сино цветче

20541
Мислења: 152
Зачленет: 25 Апр 2011, 01:16

Мислење 21 Фев 2012, 13:41

ZDRAVO MOZE LI NEKOJ DA MI KAZE LEK ZA ESERIHIJA. AMA SE RABOTI ZA BEBE 0D 2 IPOL MESECI I JA IMA VO KRFTA..... AKO NEKOJ ZNAE VE MOLAM ZA POMOS.
Dunja29

Фем почетничка

12
Мислења: 3
Зачленет: 20 Ное 2011, 02:06

Мислење 25 Мар 2012, 15:17

Луѓе има ли некој до сега пиено Натуроплекс таблети на природна база? Јас имам Ешерихија коли и ова ми е веке трета терапија бидејки другите не ми помогнаа. Пијам Натуроплекс таблети три пати по три на ден значи сабајле, на ручек и вечер и два литра чај од брусница секој ден. Тетка ми ја имаше бактеријава и со овие апчинја ја излечи има ли уште некој кој ги користел и дали му помогнале инаку ги има во аптека 400 денари се. Треба да правам анализа на мокрачата пред велигден негде ама би сакала некој ако ги има пробано да ми каже. Во секој случај ке ве известам за резултатите после анализата.
LuDaTa-Li

Фем почетничка

01
Мислења: 3
Зачленет: 24 Ное 2011, 19:21

Врати се на Алтернативна медицина

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 4 гости

Site Meter