ТЕМА: Сакам синче

Мислење 11 Јул 2011, 14:44

A-j-a напиша:
Zocuska напиша:
Krisi напиша:Беэ увреда, ама поголеми глупости на едно место напишани не сум прочитала. Полот го одредува мажот, односно сперматоэоидот, така да што сакаш прави исто ти се фаќа.

Криси е во право. Со овие глупости можи само да ве заажуваат.Полот го одредува таткото и тоа претставува еден вид на случајност.Немо=ите да предвидите никако.

Се сложувам и јас не верувам во тие календари каде пишува тие денови ти биле погодни за машко, други за женско, па ваква поза, па за машко требала жената да доживее оргазам, а за женско да не доживее...глупости на квадрат. Полот го одредува мажот па ко ќе видиш џабе се сите тие глупости. Каква ти била среќата тоа ќе имаш или народцки кажано што ќе ти даде Господ.

А што со тие што сакаат близнаци? :?:

Ако сакаш близнаци тогаш 2 пати свршување :D :D
slavica999

Жолто цветче

1172496
Мислења: 2325
Зачленет: 27 Дек 2009, 01:31

Мислење 24 Фев 2012, 01:23

рецепт од една бабичка што ме сретна на улица.....идеме со јатрва ми ги шетаме децата,она има близначиња женски и не сретнува една бабичка ама баајги стара,и вика на јатрва ми ако сакаш машко да ти биде третото ке ги броиш менструациите и после парниот број менструација да имаш односи и да останеш трудна ке ти биде машко,хахахх друг рецепт незнам :D
vickyy90

Сино цветче

3798
Мислења: 184
Зачленет: 27 Ное 2011, 14:50

Мислење 24 Фев 2012, 02:28

mamicka напиша:ZDRAVO NA SITE MOJA NAJGOLEMA ZELBA E DA IMAM SIN . NE DEKA DEVOJCINJATA NE GI VREDNUVAM IMAM DVE PREKRASNI CERKICKI KOIGI SAKAM NAJMNOGU NA SVETOT , NO PUSTA ZELBA MI E DA IMAM EDNO SINCE PA VE MOLAM AKO NEKOJ ZNAE NEKOJ ''MARIFET '' KAZETEMI

Со секоја почити респект за твојата желба, дај боже да ти се остваре, меѓутоа како може бе дајте некој марифет за то боже мој тоа не е до марифетот...мислам во кое време живееме, напредна медицина итн итн итн... и се бара марифет како детето да било машко...мислам патетично ми е ептен, ако треба да имаш син ќе имаш аконе нема да имаш, па што и да направиш..и ви се молам постое ли некој шо верува дека има марифет за тоа детето дали да биде машко или женско????!!!!
Saraa

Зелено цветче

65180
Мислења: 880
Зачленет: 17 Јан 2010, 02:03
Работите кои најмногу вредат, немаат цена!!!

Мислење 19 Апр 2012, 22:53

Dali iam nekoja vsaka so toa koj zbor go kazalo vaseto prvo bebence> Znaci ako ima vasata kerka prvo kazano ta-ta , vtoroto demek ke bilo masko? Ste slusnale li za ova?
Beti82

Фем почетничка

10
Мислења: 14
Зачленет: 19 Мар 2012, 00:09

Мислење 19 Апр 2012, 22:56

Beti82 напиша:Dali iam nekoja vsaka so toa koj zbor go kazalo vaseto prvo bebence> Znaci ako ima vasata kerka prvo kazano ta-ta , vtoroto demek ke bilo masko? Ste slusnale li za ova?

:^) :o |(
Не.
danichap

Сино цветче

1687800
Мислења: 394
Зачленет: 26 Јун 2011, 15:00
Локација: On Top Of The World
KEEP FIGHTING FOR YOUR DREAMS, AS LONG AS THERE IS BREATH THERE IS HOPE.
NEVER GIVE UP! NEVER GIVE IN! NEVER SURRENDER!
NOW IS THE TIME TO STAND POWERFULLY AND POSITIVELY AND KEEP MOVING TOWARD YOUR GOALS
Absolutely unfuckingfassbar amazing

Мислење 20 Апр 2012, 09:21

Beti82 напиша:Dali iam nekoja vsaka so toa koj zbor go kazalo vaseto prvo bebence> Znaci ako ima vasata kerka prvo kazano ta-ta , vtoroto demek ke bilo masko? Ste slusnale li za ova?

Јас сум слушнала - постарите во мојот град така велат, ако детето каже прво тата или деде, второто ќе било машко. И обратно, ако каже мама или баба, второто ќе било женско. Е сега, јас искрено, не верувам во ова, може да биде коинциденција. Син ми прво кажа тата, што би значело дека второто ќе биде машко. За тоа, ќе видиме :D И една од тетките ми кажа дека второто ќе ми било машко, уште кога се породив. Ја прашав како знае, ми рече дека циклусот на месечината не бил завршен или нешто така (во смисла, месечината се полнела кога сум се породила, ама не била полна), па затоа и второто ќе било машко. Доста сум слушала вакви работи, ама скептик сум. Се знае дека од мажот зависи што ќе биде детето ;) најважно е да е здраво и живо :)
Annath

Жолто цветче

21643422
Мислења: 3529
Зачленет: 09 Јан 2010, 17:01
Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you have imagined.
Слика

Мислење 20 Апр 2012, 21:07

Ахаха да бе тоа ко што мене ми викаа аа сите што идат со стомак напред машко е! А оно прекрасно девојченце. И демек ако се разубавиш у бременост машко е. Ама ова бе не сум чула ако кажало тата наредниот спрематозоид, се спрема да биде Y така да ништо од уништува се што е X и оди кон врвот на победата! Ја се извинувам ама зар верувате? Синче ќе имаш само ако на твоето X ќе се закачи еден Y! А бајање, ово оно топли води јок, не палат..
ljubam

Жолто цветче

102092305
Мислења: 1804
Зачленет: 07 Јан 2011, 09:06
I do not try to dance better than anyone else. I only try to to dance better than myself. - Mikhail Baryshnikov

Мислење 20 Апр 2012, 22:15

Сосема се согласувам со љубам, мислам дека е апсурдно во ова модерно време кога медицината е толку напред и све е убаво објаснесто да веруваме во такви бабини деветни.Тие работи се кажувале порано кога лугето биле прости и необразовани и не можеле да си ги обајснат природните појави па морале да си даваат некој обајснувања за нештата.Така да билокаков да е полот да е само да е живо и здраво секое дете носи срека и спокојство во домот без разилка на полот.
DeMelo

Сино цветче

329235
Мислења: 208
Зачленет: 21 Ное 2011, 04:46
Локација: Near the sunshine

Врати се на Алтернативна медицина

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 4 гости

Site Meter