ТЕМА: Бакнување бебиња

Мислење 29 Ное 2009, 13:56

Ova moram da go stavam kako naslov zosto pet meseci se nerviram so ova,,luge svekrva mi koga ke go grabne ,ne go bacuva go smuka ,eve sega vi kazuvam i mi se pomestuvaat crevata,,,,,,STO PATI na den od koga se rodi i vikam nemoj vo lice bebe e,nemoj vo lice,,,,,,,mm se ispokara i ona pak prodolzuva postaro kakao za inaet,edvaj cekam da pocne da razbira i da se brani samo ,,,,Znaci razbiram da go baci poleka nezno ama veruvajte koga go drzi celo vreme slsam ppppppppppppp,ppppppppppppppp MI IDE NA NERVI
ROSII

Сино цветче

9544
Мислења: 236
Зачленет: 27 Ное 2009, 15:12

Мислење 30 Ное 2009, 09:44

ROSII напиша:Ova moram da go stavam kako naslov zosto pet meseci se nerviram so ova,,luge svekrva mi koga ke go grabne ,ne go bacuva go smuka ,eve sega vi kazuvam i mi se pomestuvaat crevata,,,,,,STO PATI na den od koga se rodi i vikam nemoj vo lice bebe e,nemoj vo lice,,,,,,,mm se ispokara i ona pak prodolzuva postaro kakao za inaet,edvaj cekam da pocne da razbira i da se brani samo ,,,,Znaci razbiram da go baci poleka nezno ama veruvajte koga go drzi celo vreme slsam ppppppppppppp,ppppppppppppppp MI IDE NA NERVI

Ne se nerviraj srcka site se takvi. jas toj problem go imav so svekorot i gjabe e ne svaka kolku i da mu zboruvas.
peperutkaa

Зелено цветче

244297
Мислења: 775
Зачленет: 25 Ное 2009, 18:43

Мислење 30 Ное 2009, 16:15

Радоста на бабите е гоолема, но додека е мало бебето треба да се малку повнимателни. Сепак тоа се уште нема силен имунитет да се бори против бактерии и сл.
madzarovska

Фем почетничка

50
Мислења: 19
Зачленет: 29 Ное 2009, 15:53

Мислење 02 Дек 2009, 02:58

ROSII напиша:Ova moram da go stavam kako naslov zosto pet meseci se nerviram so ova,,luge svekrva mi koga ke go grabne ,ne go bacuva go smuka ,eve sega vi kazuvam i mi se pomestuvaat crevata,,,,,,STO PATI na den od koga se rodi i vikam nemoj vo lice bebe e,nemoj vo lice,,,,,,,mm se ispokara i ona pak prodolzuva postaro kakao za inaet,edvaj cekam da pocne da razbira i da se brani samo ,,,,Znaci razbiram da go baci poleka nezno ama veruvajte koga go drzi celo vreme slsam ppppppppppppp,ppppppppppppppp MI IDE NA NERVI

Uzas, samo mozam da zamislam kolku iritiracki e toa, navistina toa e tolku nezno sto covek ako ima malku oset nema da go bacuva. Milo e da ama.....aj sega ligavi go pa neka mi izlezat krasti i lisai bljak....
Amelie

Фем почетничка

27
Мислења: 46
Зачленет: 02 Дек 2009, 00:11
Локација: Skopje

Мислење 08 Дек 2009, 17:56

i uste koga ke go zeme vo race mu vika ,sto e dojde kaj bacuvackata,,,,eve bas denes jas nezno si go baciv a ona mi vika,leleeeeeee kako go bacuvas boze boze vo vozduh poarno ic ne go bacuvaj demek trebalo onaka socno i da go ismukas,,,,,,,,ke prepuknam
ROSII

Сино цветче

9544

Мислење 09 Дек 2009, 18:16

SEKAKO DEKA RADOSTA E GOLEMA NO SE ZNAE DODEKA E MALECKO NE SMEE DA SE BACUVA NIKADE OSVEN NA RACINATA JAS KAKO MAJKA KE SE VOZDRZAM A NE PA DRUGI NE DOZVOLUVAM DA MI GO BACUVA NIKOJ DETETO ZATOA SO POSLE TOA KE SI IMA MAKA I SO BRUNCINA I SO SE A KOGA KE PORASNE TOGAS IMA VREME I ZA BACUVAJNE I ZA RADUVANJE
Bianca

Фем почетничка

60
Мислења: 21
Зачленет: 06 Дек 2009, 16:06

Мислење 10 Дек 2009, 00:29

eeeeeeeeeeeeeee i jas go mislam istoto ,kazuvav,kazuvav,ama za dabe,,,,,,,,,,,,,,,se bacuvalo dodeka bilo malo ,koga ke porasnelo nema da davalo,ke begalo i aj sega ,,INAETCIKA se mislam deka za inat
ROSII

Сино цветче

9544

Мислење 14 Дек 2009, 22:11

ROSII напиша:eeeeeeeeeeeeeee i jas go mislam istoto ,kazuvav,kazuvav,ama za dabe,,,,,,,,,,,,,,,se bacuvalo dodeka bilo malo ,koga ke porasnelo nema da davalo,ke begalo i aj sega ,,INAETCIKA se mislam deka za inat

:(:(:(:(:(:(:(:( za inat pa i ti za inat ne i go davaj cccccccccccccccc svatsta abe kakvo bacuvanje kazi nema nikoj da go bacuva pa duri ni ti za da sfati babata deka ne smee i deka ono e neznicko i krevko sto se vika uste nema imunitet lellelelelelel katatsrofa jas mislam da i kazes a ako gledas deka ne ide pa ne i go ni ostavaj :(
Elena941

Фем почетничка

10
Мислења: 8
Зачленет: 02 Дек 2009, 19:27

Мислење 18 Дек 2009, 11:34

pa nezz so e so vasive svekrvi i svekori da ne se krastavi pa i oni se raduvaat taka go iskazuvaat toa!!
nikolazakon

Фем почетничка

10
Мислења: 1
Зачленет: 17 Дек 2009, 23:55

Мислење 18 Дек 2009, 17:54

I jas imam vnuk .Mnogu mi e mil ,no kako da go baknuvam vo licenceto koga e mnogu mal ,bebce e .I zatoa retko mnogu retko go baknuvam vo raceto ili vo gazeto se razbira oblecen.Dovolno mi e samo da go gledam.Nesakam da dobie nekoja infekcija na liceto.Sakam da mi bidi najubav na svetot!!!!!!
nenabt

Фем почетничка

00
Мислења: 1
Зачленет: 03 Дек 2009, 22:00

Врати се на Бебе

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 2 гости

Site Meter