ROSII напиша:E dragi moi,da znaete samo kolku pati i e kazano i prekazano ,da brojam 1001 i napred i nazad,se e gabe,ne e rabotata da se krie i da go slapa,koga se raboti za dobroto na deteto a mi vika na 40 stepeni obleci mu corapcinja demek ke se razbolel,i vikam ne se razbolvaat decata od voda i vozduh,se razboluvaat od virusi i bakterii,i znaci gabe,detevo duri koga ke mu se priblizi ja butka,preta,zatoa sto samoto ne trpi nekoj da go stiska,koe dete saka nikoe,lele gabe si zboram,,,,,,,,,neznaete kolku e nerazbrana,,,,,,,

georgina-mila напиша::D немој да се нервирате...слободно бакнувајте ги вашите деца...секако тоа можат да го прават и вашите родители...најубаво на свет е да се дочека внуче, радоста на бабите и дедовците е најголема...немој да се лутите и нервирате...инаку не му е ништо на вашето дете од толку бакнување...напротив тоа чувствува љубов и заштита...скоро читав за тоа дека децата кои растат во љубов и топлина, кои постојано биле бакнувани се развивале во психички здрави и нормални луѓе...поздрав
georgina-mila напиша::D немој да се нервирате...слободно бакнувајте ги вашите деца...секако тоа можат да го прават и вашите родители...најубаво на свет е да се дочека внуче, радоста на бабите и дедовците е најголема...немој да се лутите и нервирате...инаку не му е ништо на вашето дете од толку бакнување...напротив тоа чувствува љубов и заштита...скоро читав за тоа дека децата кои растат во љубов и топлина, кои постојано биле бакнувани се развивале во психички здрави и нормални луѓе...поздрав

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 2 гости