langida напиша:isto i jas se stramam ako nekoj ja baknuva kerka mi da im kazam taa e mala ima 5 meseci ama kaj mene pa svekrvami nonstop ja baknuvase i sekogas mu velev na mazot mi da i kaze i toj ke i kaze taa se po nejzino pak ja bakuva.Eden den mi skipe i jas im rekov na site nemojte da ja baknuvate mala e moze da go isfrli liceto.Svekrvami pak skrisum saka da ja bakne ama se pazi da ne ja vidime sto tolku me nervira mi ide da ja izbrkam od kaj mene zosto ziveeme posebno tie se dole a jas gore.Sega pak pocnaa i taa i svekor mi da i gi pikaat nejzinite racinja vo nivnite usti.isto taka so nivnite race i davaat nesto da proba ili da lizne.Mnogu se neosetlivi luge neznam zosto se takvi lugevo i zosto postojat luge sto ne se razbiraat od zbor.
потполно те сватив ,истото го поминавввввввввв,фала богу порасна па сега сам вика не баци имам капки,,,,,,
има разлика од бацување и шлапосување,,,,,,,,бебиња не се бацуваат,колку да се има љубов кон тоа невино мало човече,секој свесен не треба ни од блиску да му збори а не да го лигави,за ништо не се нервирам како за тоа,,,затоа што човекот ги пренесува скоро сите болести и тоа е домакин на сите бактерии и вируси,,,,,,ни подот,ни куче ни маче немаат толку бактерии колку што може да има устата на човекот,ако те баци некој со херпес и тебе ке те фати,а ако те излиже куце раната ако ја имаш ке ти помине,,,,,,,,,,,,,