Jas na primer za zensko bi ja krstila Angela Marija Bjanka ili Izabela.Tolku. A za maski Marko 100% ako imam masko dete ili Damjan.I Stefan e ubavo ama premnoguuuu cesto Steta so nemozam kerkata po mene da ja krstam hahahaha si go sakam imeto
Доколку некогаш (здравје боже) имам деца,сакам да имаат македонски и православни имиња,строго така или никако поинаку,ама сепак да не се ептен затапени некои,како некоја прабаба,(без навреда ве молам).
You can't leave me, if i'm already gone... Još uvijek sanjam da smo zajedno...'ko nekad davno ti i ja...al' jutro svaki put mi pokvari tu slatku prevaru iz sna... ♥Woman by nature, Bitch by Choice♥
Sin mi ima staro pravoslavno ime ,koe mnogu retko se srecava... Ako ima sin -vtoro isto taka ima smisleno staro ime-Andon... Ako e kerka ke se vika Trena
Сара или Мила а за машко незнам, ќе му оставам на дечко ми и на неговите родители ако имаат некоја желба за име, според мене нема лошо име, сите ми се свиѓаат но одсекогаш сум си замислувала да имам ќеркичка па затоа веќе ми се смислени женските имиња