Ako ne mu cuvstvitelna kozata moze bekutan, nivea, ama ako ima cuvstvitelna koza togas doktorkata mi rece Eucerin sapun i krema od crvenata linija. Ista e i za bebinja i vozrasni da si znae.Mozes i Mustela da probas. Sekogas prvo se banja so sapunce, pogolemo so kupka. Za mackanje na telo najdobar e jekodermot, a i ne mirisa kako porano
Колку што знам, за внука ми од самиот почеток ги користат производите на Бекутан (понекогаш и HiPP) и се супер задоволни
немам бебе, ама знам дека другарка ми за синчето кое има 5 месеци користи производи од Chicco i Nivea baby.
Nivea Baby se mnogu dobri, i Bubhen se super. Moeto ima problematicna koza pa koristam samo od Mustela proizvodi
Мустела за бањање. Креми и млека не ви требаат освен нормално за сончање и зимно време лицето со пантексол а газето па се знае
Мустела според мене најдобри... ги имаме купката за бањање, кремата наменета за делот кај пелените, маслото за масажа и сапунчето кое го користиме за миење рачиња... за сончање Бекутан млекото, против Комарци - Autan Junior.
Chicco сапунче и е преубаво јонсон шампонче и лосионот за пред спиење,а за комарци го земав на Chicco на занза и ич не сум задоволна ако заборавиш негде да го намачкаш ке го испојадат баш таму нели као треба да бегаат од мирисот
Козметика за бебе (шампончиња, купки, креми...) Nivea baby! Се ни е од NIVEA. И шампони, купка, млеко, пудричка, марамици, млеко за сунчање. А за газето порано павловичева, а покасно Млечна маст со невен. Таа оди каталошки, од Royal sales internacional, германска фирма е, ама млечната маст од невен е супер. И да се удри, и за после сунчање, и за ветер, и за газе- а богами и мама и тато ја користат за се и сешто.
Козметика за бебе (шампончиња, купки, креми...) Nie go koristime kompletot od Becutan, sampon maslo i krema a za gazeto pavloderm, mn. e ubav, i koga ke pocrvene odma mu pominuva.
Козметика за бебе (шампончиња, купки, креми...) Site proizvodi su ni mesani. Eucerin imaat najbolju kolekciju za bebsku kozu. A Hugies maramice su fenomenalne, iako retko se navagav.
Козметика за бебе (шампончиња, купки, креми...) Becutan млеко за тело,сампонче,пудра....а за газаето и делот под пелените користиме павликева и премногу сме задоволни од производите што ги користиме
Козметика за бебе (шампончиња, купки, креми...) Првите денови користевме косили, а после тоа од chicco купка, преубаво мириса, а и поекономични ми се, 750мл за некои си неполни 500 ден, а ми траат и по три месеци. Со јекодерм ја мачкав до 6 месеци, после chicco млеко, за газето павловиќева оргиналната, а сега откако ја поскапеа, павлодерм.