Milla9479 напиша:на моето синче првото запче му испадна на 3м. и 23 дена

инаку 2-3 дена пред да му испадне нон стоп плачеше а инаку по природа си е многу мирно и сеа сме со 1 запче само сакам да прашам како што имам слушнато треба да му испаднат прво долните единици а нас ни испадна двојката од десно нормално ли е тоа или

Не се секирај Milla9479, нема ништо ненормално во тоа. Знаев, дека е така, но решив пред да пишам да проверам во интернет со сигурност дали е така. На доста места прочитав, дека не е ненормално. Не може све да е како по учебник. Секое дете си е различно. Тоа што на твојата пријателка (примерно) детенцето му поникна прво запче на 5 или 10 месеца, не значи, дека и твоето тогаш треба да се здобие со запче или тоа каде да израсти првото-горе, долу, кучеки или заешките

Нема правила и место за секирација
На Мартин сега скоро му поникна првото запче

Многу се израдував и се почуствував горда. Долу десно (заешки, како што му викаме ние

) Тетка ми (на тато сестра) првото запче и поникнало, кога била на 3 години, сега е на 55-56 и нема ни една пломба, ни еден кариес. Има нај здравите заби, кои сум видела на 50 годишен човек.. Незнам дали тоа, дека по доцна и израстиа забите, дали игра некоја улига, но многу се зачудих, кога мајка ми кажа. Исто сега дури барав информација за Milla9479 за конкретен одговор, разбрав, дека 1 на 2000 бебиња се раѓаат со заби

Чудно, но факт