sweet25 напиша:И јас исто кога беа мали моите им ставав капки, а сега продолжив со спреј. А после капките ако не е чисто носето со пумпица, јас користам една со цревце и сама влечам, малце е појака ама бидејки син ми поради алергии кога ке почне мн му се полни и му тече носето. А има и една крема од мустела што сум задоволна, се мачка пред спиење и и таа помага со мирисот да се одзатне носето.
d.Darla напиша:sweet25 напиша:И јас исто кога беа мали моите им ставав капки, а сега продолжив со спреј. А после капките ако не е чисто носето со пумпица, јас користам една со цревце и сама влечам, малце е појака ама бидејки син ми поради алергии кога ке почне мн му се полни и му тече носето. А има и една крема од мустела што сум задоволна, се мачка пред спиење и и таа помага со мирисот да се одзатне носето.
За коај возраст е кремата од мустела? Дали е и за малечки (8 месеци) бебиња?
И јас користам асипраторче, борби водиме кога и влечам, пишти ненормално. АМа од таа со вакуум па не видов аир .

slavica999 напиша:d.Darla напиша:sweet25 напиша:И јас исто кога беа мали моите им ставав капки, а сега продолжив со спреј. А после капките ако не е чисто носето со пумпица, јас користам една со цревце и сама влечам, малце е појака ама бидејки син ми поради алергии кога ке почне мн му се полни и му тече носето. А има и една крема од мустела што сум задоволна, се мачка пред спиење и и таа помага со мирисот да се одзатне носето.
За коај возраст е кремата од мустела? Дали е и за малечки (8 месеци) бебиња?
И јас користам асипраторче, борби водиме кога и влечам, пишти ненормално. АМа од таа со вакуум па не видов аир .
Мустела е баш бебешка колекција, се користи од +0

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Ariel и 5 гости