Мешиња се породив машко 4500 57см долго ,со царски во гаг,си дојдовме вчера и сега мака мачиме со цицање градите ми се камен ова боли исто како контракции кога треба да се измолзуваш. Частам мекици со сиренце ,сите да си дочекате да се гушкате со вашите бебчиња нема поубаво чуство да си мајка.
Труднички муабети Нека е со среќа, па нека има уште во иднина . Не се грижи, се ќе помине, ти само мирувај и чувај си го бебемцето.
Труднички муабети Ееее леонтинке баш ме израдува да знаеш дека секој ден те очекувавме да ни пишеш , ете кој чека ке дочека .. уште малку и од мене мекици ке јадете Да ти е живо и здраво малечкото и се најубавоо.. немаш поима колку ме израдува
Труднички муабети ЧЕСТИТКИ И ОД МЕНЕ НЕКА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ГОЛЕМ ДА РАСТЕ, ДА ТИ ДОНЕСЕ НАЈГОЛЕМА РАДОСТ И НАЈГОЛЕМА ГОРДОСТ ВО ТВОЈОТ ЖИВОТ. СЕГА САМО УЖИВАЈ ВО МИГОВИТЕ СО НЕГО. ПОЗДРАВЧЕ И БАКНЕЖИ МАМИЧКЕ
Труднички муабети Честитки Леонтина за бебчето, да е живо и здраво ! Еве и јас си ставив стикерче во потписот и така не ми иде баш со пресметките со овие гестациски недели, никогаш не знам точно која недела сум ако не отворам калкулатор. Колешката на работа ме зафркава дека може она да биде бабица. Сега ќе знам.
Труднички муабети Честитки Леонтина да е здраво и живо бебушкото големо нека расте и се најубаво во иднина
Труднички муабети Честито и се најубавоооо, многу убави мигови и весели денови поминати заедно со лепотанчето и ти посакувам многу среќни денови исполнети со радост, среќа и задоволство.Поздрав
Труднички муабети нека ти е живо и здраво синчето и големо да расте јас иако не сум мажена многу сакам деца и морам да се пофалам дека пред 2 дена добив внука и имав чест да и одберам име на малата мелани
Труднички муабети Конечно пред 3-4 дена дојде на свет мојата убавица Ке ви пишев и порано мамички ама не можев да седам па еве денес некако некако.... не поминав убаво...природно беше, во државна, и покрај тоа што првото ми е царски, се окозив без никакви анестезии ама помина, кој сака подетално по лп...да не бидам негативна вака јавно. Инаку бебето е супер, јас закрепнувам и добро се снаоѓаме, периодов ми е убавина Ви посакувам далеку побезболен пороѓај и што поскоро да си се гушкате со малечките принцези и принцови, а гледам и списочето ни е зголемено
Труднички муабети ДА ти е жива и здрава принцезата A искуството чекаме кога ќе можеш да ни го напишеш во bremenost/porodilni-prikazni-t13991/?hilit=%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8%20%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B8 па и малку да се плашиме ако треба