Пет работи кои треба да ги знаете за тестот за бременост http://kajgana.com/pet-raboti-koi-treba ... -bremenost
Тест си е тест, па дали бил 30, 100 или 500 денари, ако е правилно направен покажува точни резултати.
Ellyy, јас знам пријателка што на тесте од 60ден. и покажа 2 цртички. Ама сметам дека доколку не си во финансиски проблем навистина не треба да се штеди и комотно треба да се купи тест од 100ден. п.с. навистина сум противник на оне тестови од по 200/400ден.....ист е буквално со еден шур чек од 100/120ден. А пак ови евтиниве не дека нема да покажат,ама у психа ќе мавне: а што ако не е точен?
Јас прво со ефтиниот направив тест беше позитивен па со Суре Чек и тој беше позитивен. Од мое искуство ефтиниот дава ист резултат само што треба со прва утринска урина а вториов после 2 чаши вода пак дава точен резултат.
Cisto informativno prasav napraviv denes eden od turskite od 40 den ispadna negativen zasto mi kasni 8 dena a simptomi imam ne mi se nimalku slicni na pms ke pricekam uste malce pa ke si kupam sure chek
Другарка купуваше од зегин тест од 26 денари, и й покажа позитивен. И јас сум ги правела тие исто. Така да точни се.
многу зависи кога си останата бремена за да покаже тестот две цртички. и мене така ми доцнеше 3-4 дена па направив два теста и тоа еден од 50 ден и еден sure check, па двата беа негативни. После 10 на дена направив уште еден и дури тогаш ми покажа мн бледа линија. така да ако не се појават одма двете цртички немора да значи дека нема бременост, затоа што има многу кои како мене остануваат покасно бремени
zdravo jas sum nova na sajtov i me interesira dali sum bremena,posleden pat dobiv na 29maj od togas pa do denes nemam dobieno a proveriv 2 so test za bremenost i pokazuva negativen help
значи нема шанси да не се точни....моја препорака ти е да си отидеш на гинеколог....сигурно има некоја друга причина.Оди провери се,може би ќе ти треба некоја терапија.
jas napraviv 2 testa sure chek i pokazaa pozitivni,posle pojdov na ginekolog vo remedika i prekku krv i preku exo pokaza negativno
jas napraviv test sure chek i mi pokaza negativen a seuste mi docni poveke od nedela dena,sepak sakam bebce ama ete ,a pisuva 99,9% tocen pa ke pocekam vikendov ako ne mi dojde mens,ke odam na ginekolog.pa mislam moze i testovite ne se so tolkava tocnost samo reklamata im e glema [mod-kirilica:z5tw2nwj][/mod-kirilica:z5tw2nwj]