http://www.fzo.org.mk/
Тука ги имаш условите за остварување ин витро преку фондот.
Имаш и број на кој можеш да се јавиш и од прва рака да се информираш.
Поззз.
stevemila напиша:здраво на сите.Iмам проблем.4 години сум во брак.пред 3 год имав спонтан абортус.со мене и маз ми е се во ред.Dокторот ми препораца инсминација.Pланирам наредниот месец и во болницата PLODNOST во битола.Dали некоја има искуство во врска со ова и со би ми препорацеле.

sweet.woman напиша:stevemila напиша:здраво на сите.Iмам проблем.4 години сум во брак.пред 3 год имав спонтан абортус.со мене и маз ми е се во ред.Dокторот ми препораца инсминација.Pланирам наредниот месец и во болницата PLODNOST во битола.Dали некоја има искуство во врска со ова и со би ми препорацеле.
ако е се во ред зошто дда одиш на оплодување.. па и еднаш си останала бремена зошто да неможеш повторно
stevemila напиша:sweet.woman напиша:stevemila напиша:здраво на сите.Iмам проблем.4 години сум во брак.пред 3 год имав спонтан абортус.со мене и маз ми е се во ред.Dокторот ми препораца инсминација.Pланирам наредниот месец и во болницата PLODNOST во битола.Dали некоја има искуство во врска со ова и со би ми препорацеле.
ако е се во ред зошто дда одиш на оплодување.. па и еднаш си останала бремена зошто да неможеш повторно
мила останав бремена пред 3 години а сега никако да биде.Pотросивме многу пари,и нерви изгубивме секако но ете безуспеснопланиам сега за инсеминација па ме интресира несто поконкретно,процесот кога како сто,колку коста на приватно сакам во PLODNOST битола....позз и кисс
![]()

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: efimija.t, Lori-30, Skorpi и 6 гости