Разгалени се, научени дека сите ќе им угодуваат, дека ќе одат по нив... уффф во клас имам едно дете, единче е и незнае за зборот ДЕЛБА или ДОГОВОР. Не бре брате, како ќе каже он така треба да биде, епа неможе

Hipica напиша:Леле Мартинушка како можеш да мислиш така?Па тоа ќе има крв како твојата. Знаеш ли што значи да имаш брат или сестра покрај себе и колку е убаво чувството?

martinuska напиша:Уште сум единче и се би дала да остане цел живот така, ама ете дури сега ке имам нешто уште не знам дали ке е брат или сестра ама у главном не можам да го смислам. и уште немам чувство дека ке има уште некој во кукава. баш и не го сакам. не знам како ке се привикнам
cvetce93 напиша:Јас за среќа не сум единче и не би можела да си го замислам животот без брат ми!![]()
Разгалени се, научени дека сите ќе им угодуваат, дека ќе одат по нив... уффф во клас имам едно дете, единче е и незнае за зборот ДЕЛБА или ДОГОВОР. Не бре брате, како ќе каже он така треба да биде, епа неможеМногу се разгалени, и уште сега знам дека јас ќе имам најмалку 2 деца
Нема да чувам дома разгалено дете.. не не

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: tessi и 4 гости