колку е болна вистината кога ќе дознаете дека сте посвоени?
дали би дале некогаш дете на посвојување?
ајде сеа едно мое мислење
сметам дека многу е важно да се знае кој те родил и кој ти се билошки родители, меѓутоа јас лично никогаш не би ги побарала. може бе вистината боли кога ќе се дознае дека тие што те гледале на тие што си им кажал првпат мама или тато не ти се вистински родители, меќжутоа не оправдувам ни една причина да некој некого остави а јас да го сакам. пред се неизмерно би ги сакала тие што ме одгледале што ми дале живот, што ме тргнале од безната на пропаста, затоа што многу добро знаеме како растат децата во домовите. лично нокогаш и под никој разлог не би дала дете на посвојување. а би ги советувала децата кој се посвоени дека не е важно кој ги родил важно е кој ќе им ја даде целата љубов и грижа, а лично доколку не би можела да имам дете и тоа како би посвоила.
и ова ќе го кажам само на личноста која ме замило да ја отворам темата што кога ме родила мајка ми што кога сум нејзино билошко дете кога после разводот со татко ми не кренала телефон да ме праша дали сум жива??? така да биди среќна ако имаш некој вистински да те сака и да се грижи за тебе , таа е вистинска љубов. мислам дека си задоволна