ТЕМА: Чај од рузмарин

Мислење 01 Јул 2010, 14:17

па една пријателка на мајка ми и кажа дека нејзина колешка била ослабена од овој чај... го пиела некое време и има ефекти вика :lol: сеа ја почнав да го пијам ама чајов е :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: али трпи сестро :D
ludoto19

Жолто цветче

50064068
Мислења: 3958
Зачленет: 01 Мар 2010, 05:05
Локација: South Park,во кревет со Butters :)))))))
I'd Rather Go Naked Than Wear Fur

Мислење 03 Јул 2010, 15:36

ludoto19 напиша:па една пријателка на мајка ми и кажа дека нејзина колешка била ослабена од овој чај... го пиела некое време и има ефекти вика :lol: сеа ја почнав да го пијам ама чајов е :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: али трпи сестро :D

i pomaga? o_O ke go trpam nema veze toa vazno e da pomaga te molam kazi mi dali pomaga !! pozz :*
DrBabl

Бело цветче

58
Мислења: 73
Зачленет: 24 Мај 2010, 17:17
Локација: ohrid
I`ll be back so soon you won`t have time to miss me. Look after my heart... I`ve left it with you.

Мислење 05 Јул 2010, 13:32

DrBabl напиша:
ludoto19 напиша:па една пријателка на мајка ми и кажа дека нејзина колешка била ослабена од овој чај... го пиела некое време и има ефекти вика :lol: сеа ја почнав да го пијам ама чајов е :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: али трпи сестро :D

i pomaga? o_O ke go trpam nema veze toa vazno e da pomaga te molam kazi mi dali pomaga !! pozz :*

дааааааа таа ослабела 6кг за 1 месец без диети, само со не јадела после 20 часот, извини сеа видов дека си пишала еве ја го пијам, и можам да кажам дека сум намалила малце од него е сигурно... пошо се јадам, ок не вечерам... е сеа потужен вкус амин :puke: ама после 2-3 ден веќе ке се навикнеш.... пробај зашо слабее да знаеш :D
ludoto19

Жолто цветче

50064068

Мислење 05 Јул 2010, 14:05

и да не заборавам! 3 чајни чаши, една на гладно срце, една после ручек, и една пред спиење :D :D
ludoto19

Жолто цветче

50064068

Мислење 06 Јул 2010, 11:00

а колку време го пиеш и имаш ли забележано ефект? ако треба ќе го правам коктел зо зелениот :D
се зезам, навистина има ли ефект? и од каде го купуваш и колку чини? :*
tanje.love

Сино цветче

20
Мислења: 105
Зачленет: 07 Мај 2010, 15:09

Мислење 06 Јул 2010, 15:28

tanje.love напиша:а колку време го пиеш и имаш ли забележано ефект? ако треба ќе го правам коктел зо зелениот :D
се зезам, навистина има ли ефект? и од каде го купуваш и колку чини? :*

па од 1ви јули го пијам :D и да ослабена сум малце горе кај половината :lol: :lol: не го купувам јас имам мајка ми у двор има, а неверувам дека е скап прасај у аптека... ама гарант е ефтин :D до душа можеш коктел зашо овој е зелена боја ама она чудна зелена хахахаах и доста чуден и :puke: вкус има
ludoto19

Жолто цветче

50064068

Мислење 07 Јул 2010, 15:00

e aj i toa cudo da go vidam i jas imam vo dvor ruzmarin ama kako da go prigotvuvam ke objasnis li malku podetalno
swety

Бело цветче

41
Мислења: 90
Зачленет: 22 Ное 2009, 16:33

Мислење 07 Јул 2010, 16:40

swety напиша:e aj i toa cudo da go vidam i jas imam vo dvor ruzmarin ama kako da go prigotvuvam ke objasnis li malku podetalno

ќе исечеш 3-4 поголеми гранки, ке наполниш тенџерче вода, ке го ставиш да се вари и од коа ке се свари, покриј го со капак... коа ќе се излади, у шише и у фрижидер можеш да си го ставиш :D среќно, јас мислам дека ќе има ефекти, само да напоменам уште еднаш после 20.00 нема јадење :| и чекам коментар за неговиот вкус :D :D :D
ludoto19

Жолто цветче

50064068

Мислење 07 Јул 2010, 17:17

znam deka ima specificen vkus no ke se naviknam e sega vaka ke stavam da se vari ama odprilika kolku vreme treba i se konzumira vo tekot na celiot den ili????? ke pocnam da go pijam ili ke bide :puke: ili :inlove: za rezultatite pa ke videme
swety

Бело цветче

41
Мислења: 90
Зачленет: 22 Ное 2009, 16:33

Мислење 07 Јул 2010, 17:20

swety напиша:znam deka ima specificen vkus no ke se naviknam e sega vaka ke stavam da se vari ama odprilika kolku vreme treba i se konzumira vo tekot na celiot den ili????? ke pocnam da go pijam ili ke bide :puke: ili :inlove: za rezultatite pa ke videme

па кажав 3 пати на ден, голема чаша, една на гладно од сабајле, една по ручек и една пред спиење.... е сеа ако го пиеш редовно, и не вечераш ке ослабеш 5-6 кг за еден месец, баш јас и на нет читав чајот од рузмарин ги топи маснотиите ]:) море се нека ги стопи :D епа додека не почне да врие вари го, после со капак покриј го, и остај го така пола саат... темно зелена е бојата дури и накај црна... и веруј ми ке :puke: ама после еден месец пред огледало ке :inlove:
ludoto19

Жолто цветче

50064068

Врати се на Диети

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: sparkle.q, Tanjus и 10 гости

Site Meter