Plavusa.17 напиша:^За тебе и за другите кои се интересираат за пивски квасец, големи се шансите да предизвикаат хормонално пореметување.
Инаку, јас сакам да се здебелам некои 5-6 кила, сега имам 51 сакам до кај 55-56 да стигнам, како порано, досега максимум сум била 57. Сега сум ослабена, а имам апетит ама изгледа мали количини храна јадам, и ко за белја најголемиот дел од калориите во градите ми одат! Другиот дел во стомакот и задникот, најмалку во нозете и рацете. Ај рацете убави ми се, задоволна сум, ама сакам нозете подебели да ми се, иако сите ми ги фалат, јас сепак сметам дека повеќе личи на големи гради подебели нозе. Е прашањето ми е како да се поправам насекаде за брзо време 5-6 кила, со посебен акцент на нозете?Препорачајте ми храна што најмногу дебелее ама точно определено а не пр. брза храна туку и од другите видови нешто.
Сакаш мускул или сало да добиеш, од одговорото зависи каква храна и евентуално вежби ќе ти требаат. Ако сакаш чисто сало не важбај ништо и само јади калорични храни (поивеќе одошто трошиш) а ако сакаш мускул тогаш мораш да вежбаш зашто мускулот сам од себе нема да се стави таму каде што сакаш ти