ketisk напиша:Еве ви диета од Вита Диет клубот
Појадок секој ден ист-овошје
1.леќа+салата
2.турлитава+салата
3.овошје+салата
4.риба+салата+супа зеленчукова
5.боранија+салата
6.овошје+салата
7.спанаќ+јогурт
8.грашок+салата
9.овошје+салата
Секој ден се јаде ужина од една лажичка Малтекс и семки(сончоглед, тиква, ленено семе, интегрален сусам).
Се пие 2-2,5 л. течности.

pepperutka30 напиша:ketisk напиша:Еве ви диета од Вита Диет клубот
Појадок секој ден ист-овошје
1.леќа+салата
2.турлитава+салата
3.овошје+салата
4.риба+салата+супа зеленчукова
5.боранија+салата
6.овошје+салата
7.спанаќ+јогурт
8.грашок+салата
9.овошје+салата
Секој ден се јаде ужина од една лажичка Малтекс и семки(сончоглед, тиква, ленено семе, интегрален сусам).
П.С Не знам за Цеце ама Тања не верувам дека дава гевреци.
Се пие 2-2,5 л. течности.
Кога одев кај Цеце мојата диета беше апсолутно поразлична од оваа. Она што сакам да кажам е дека секој има различен организам и цеце има индивидуален пристап кон тоа. На пример имав денови кога јадев секој ден по два ѓевреци дополнително кон се друго или пак денови кога имав течен ден и освен вода и свежо цедени сокови морав да јадам мин 5кг лубеница. Кога одев првиот пат за 1 месец ослабев 10кг и потоа до 3месец уште 18кг. 10 месеци потоа не слабеев и ги одржував. Но се откажав и почнав да јадам глупости што не му одговараат на мојот организам и со тек на годините ги вратив кг. Летово пак одев кај Цеце и апсурдот беше што јас бев на диета а се дебелеев и потоа се радувавме ако ослабев 100г. Сега во моментот сум на друга брза диета бидејќи не можам да патувам и Цеце знае за тоа и кога ќе ја завршам и намалам одреден бр кг и ќе ги избркам бубачкиве од главата од Март си продолжувам кај неа. Убавото е тоа што потоа се навикнуваш и тоа ри станува навика на живеење и ако го прифатиш како така мн лесно се справуваш. Инаку мој пријател ова лето за три месеци кај Цеце изгуби 25кг

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Miss-dior, Olenka и 11 гости