ТЕМА: Слабеење со помош на нутриционист

Мислење 10 Јан 2012, 02:50

Луѓе ќе ве молам ако сакате да ми го пишете бројот од Тања или Цеце. Благодарам од напред :)
meow

Фем почетничка

00
Мислења: 1
Зачленет: 17 Авг 2011, 03:36

Мислење 16 Јан 2012, 13:21

тел. на цд диет клуб (цеце) 3221276 за да можат сите заинтересирани да го видат (незнам зашто во порака треба да биде пратен бројот?) зашто јас се изнамачив да го најдам, па се изнамачив цело лето со режимот па сега после празнициве се мачам пак со килограмите :P на сите што ќе отидат многу среќа :sweat:
sike

Фем почетничка

12
Мислења: 13
Зачленет: 23 Мар 2010, 14:45

Мислење 24 Јан 2012, 22:20

Еве ви диета од Вита Диет клубот

Појадок секој ден ист-овошје
1.леќа+салата
2.турлитава+салата
3.овошје+салата
4.риба+салата+супа зеленчукова
5.боранија+салата
6.овошје+салата
7.спанаќ+јогурт
8.грашок+салата
9.овошје+салата

Секој ден се јаде ужина од една лажичка Малтекс и семки(сончоглед, тиква, ленено семе, интегрален сусам).

Се пие 2-2,5 л. течности.
ketisk

Сино цветче

11362
Мислења: 149
Зачленет: 11 Окт 2010, 23:38

Мислење 30 Јан 2012, 14:32

ketisk напиша:Еве ви диета од Вита Диет клубот

1.леќа+салата
2.турлитава+салата
3.овошје+салата
5.боранија+салата
6.овошје+салата
7.спанаќ+јогурт
8.грашок+салата
9.овошје+салата

Секој ден се јаде ужина од една лажичка Малтекс и семки(сончоглед, тиква, ленено семе, интегрален сусам).

Кога одев кај Цеце мојата диета беше апсолутно поразлична од оваа. Она што сакам да кажам е дека секој има различен организам и цеце има индивидуален пристап кон тоа. На пример имав денови кога јадев секој ден по два ѓевреци дополнително кон се друго или пак денови кога имав течен ден и освен вода и свежо цедени сокови морав да јадам мин 5кг лубеница. Кога одев првиот пат за 1 месец ослабев 10кг и потоа до 3месец уште 18кг. 10 месеци потоа не слабеев и ги одржував. Но се откажав и почнав да јадам глупости што не му одговараат на мојот организам и со тек на годините ги вратив кг. Летово пак одев кај Цеце и апсурдот беше што јас бев на диета а се дебелеев и потоа се радувавме ако ослабев 100г. Сега во моментот сум на друга брза диета бидејќи не можам да патувам и Цеце знае за тоа и кога ќе ја завршам и намалам одреден бр кг и ќе ги избркам бубачкиве од главата од Март си продолжувам кај неа. Убавото е тоа што потоа се навикнуваш и тоа ри станува навика на живеење и ако го прифатиш како така мн лесно се справуваш. Инаку мој пријател ова лето за три месеци кај Цеце изгуби 25кг
pepperutka30

Фем почетничка

23
Мислења: 12
Зачленет: 24 Јан 2012, 23:52
Локација: in your fantasy
Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself.

Мислење 31 Јан 2012, 22:32

pepperutka30 напиша:
ketisk напиша:Еве ви диета од Вита Диет клубот

1.леќа+салата
2.турлитава+салата
3.овошје+салата
5.боранија+салата
6.овошје+салата
7.спанаќ+јогурт
8.грашок+салата
9.овошје+салата

П.С Не знам за Цеце ама Тања не верувам дека дава гевреци.

Кога одев кај Цеце мојата диета беше апсолутно поразлична од оваа. Она што сакам да кажам е дека секој има различен организам и цеце има индивидуален пристап кон тоа. На пример имав денови кога јадев секој ден по два ѓевреци дополнително кон се друго или пак денови кога имав течен ден и освен вода и свежо цедени сокови морав да јадам мин 5кг лубеница. Кога одев првиот пат за 1 месец ослабев 10кг и потоа до 3месец уште 18кг. 10 месеци потоа не слабеев и ги одржував. Но се откажав и почнав да јадам глупости што не му одговараат на мојот организам и со тек на годините ги вратив кг. Летово пак одев кај Цеце и апсурдот беше што јас бев на диета а се дебелеев и потоа се радувавме ако ослабев 100г. Сега во моментот сум на друга брза диета бидејќи не можам да патувам и Цеце знае за тоа и кога ќе ја завршам и намалам одреден бр кг и ќе ги избркам бубачкиве од главата од Март си продолжувам кај неа. Убавото е тоа што потоа се навикнуваш и тоа ри станува навика на живеење и ако го прифатиш како така мн лесно се справуваш. Инаку мој пријател ова лето за три месеци кај Цеце изгуби 25кг

ТОЧНО!!! Ама да не се лажеме ако го јадеш само ова што го напишав за една недела ќе ослабеш минимум 3-4 кг.(барем кај мене е така). За жал нема секој 3000 ден. да плати за да му кажат што да јаде + да купува намирници. Јас само сакав да помогнам. =)
ketisk

Сино цветче

11362
Мислења: 149
Зачленет: 11 Окт 2010, 23:38

Мислење 01 Мар 2012, 23:34

Dali vo istiov diet klub se pravat vezbi slicno kako vo teretana ili samo ti davaat rezim na ishrana spored tvoite potrebi?Mislam dali ima nekakva fizicka aktivnost,osven toa sto ti kazuvaat sto da vnesuvas vo organizmot?
berry

Фем почетничка

11
Мислења: 15
Зачленет: 31 Мар 2011, 11:31

Мислење 08 Мар 2012, 21:12

Вежби за жал, теретана и слично не се прават. Јас кај Цеце одам од завчера ми даде лист со здрава храна и ми рече дека за еден месец можам да ослабам 5 кила. Се надевам дека ќе успеам. Така да знам како оди постапката кај неа ако ве интересира слободно прашајте ме.
twilight123

Бело цветче

32
Мислења: 54
Зачленет: 08 Мар 2012, 21:08
Слика

Мислење 09 Мар 2012, 22:47

jas sakam da se popravam okolu 10 kila.a sto pravis tamu koga ke otides?ti davaat samo rezim na ishrana za odreden period i tolku?
berry

Фем почетничка

11
Мислења: 15
Зачленет: 31 Мар 2011, 11:31

Мислење 10 Мар 2012, 00:54

А да ве прашам...колку е цената?
И крв ти проверуваат или?
За колку време ќе добиеш листа што смееш да јадеш?
Ајде нека ми објасни некој.
Lacrimosa

Жолто цветче

1792857
Мислења: 1408
Зачленет: 19 Јул 2010, 02:50

Мислење 11 Мар 2012, 01:25

Исто и јас одев кај Цеце, и сум презадоволна и од односот и од режимот на исхрана! Незнам колку е сега цената, но минатата година си дозволив да одам некој месец, се откажав од чоколади и други забранети работи, не купив облека - а ефектот што го постигнав беше задоволувачки пред се!! Иако признавам после летниот одмор се опуштив малку, но сега сум строго пак на диетата на Цеце, веќе знам што треба и како.
Да напоменам, дека јас без физичка активност првиот месец ослабев 8 килограми, и не се чувстував анксиозно, немав вртоглавици и слично. Имаш три оброци на ден, немаш ограничување од типот на 200 гр или незнам...
Листата се добива за секои 2 недели - кога одиш на контроли и на советување.
Крвна слика јас однесов сама, со цел да можи да види што ми фали ч)

Препорачувам на секого, откажете се од облеката и други задоволства некој месец, вредат тие 2-3000 ден да ги дадете ако ви е целта да ослабите здраво!
jasmina00

Фем почетничка

101
Мислења: 48
Зачленет: 22 Фев 2012, 16:47

Врати се на Диети

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Miss-dior, Olenka и 11 гости

Site Meter