Bise напиша:Јас ги пијам веќе 9 дена. Е сеа за резултати не знам, уште се немам измерено на вага, ама чуствувувам дека малку сум ослабена, валјда 1 или 2 кг, пошто да се повеќе ќе се познава повеќе. Меѓутоа, воопшто не сум гладна, доручувам овошје, ручек нормален со едно парче леб, а не вечерам ништо и воопшто не сум гладна. Е сеа, устата ми се суши и цело време пијам вода, но сите знаеме дека добро е да се пие повеќе вода, зошто му помага на телото побрзо да слабее. Исто така не чувствувам никаква слабост или вртоглавица, а два дена ми се случи дури и да не ручам нормално, значи бев на една јаболка и на едно пакетче бејк ролс за ручек цел ден и одлично се чувствував. Но иако ви го намалува апетитот дури и премногу, немојте ништо да не јадете. И на нивната веб страница го пишува ова

budala.sum-pa.sto напиша:леле не се толку јас платив околу 900 денари за пола кутија, мислам дека се 1850 точно за цели![]()
![]()

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Google [Bot], Miss-dior, Olenka и 11 гости