eva11 напиша:kolku ti bese startnata kilaza?i ako ne e tajna kolku oslabna?pozdravce

Baby23Baby напиша:nena2010 напиша:majmunce25 напиша:Videte ova
Majmunce25 а каде пишува дека не содржи субитрамин???? И ајде да речеме дека се 'безбедни', нема таа сила која ќе ме натера да ги пијам овие ѓубриња па колку сака нека вадат докази. Јас знам како поминав со нив, а знаат и другите кои поминаа низ истото и не верувам дека едно парче хартија ќе им го смени мислењето.
аман бе девојче отече со коментариве твои..те читам од 1 страна и само ради тебе се зачленив....ок е свативме дека не ти било ок, дека на другарка ти исто така...али веќе се повтараш у секоја наредна страна...
Да, и јас бев задоволен, ни на сон не сум помислил дека ќе можам толку да ослабнам, но понатака без апчиња ништо не правиш како што гледам кај тебе. Што значи дека сум требал да продолжам со по една-2 капсули неделно, а јас таман ги завршував се појави аферата на алфатв и затоа не продолжив.cvetcinja напиша:i ja gi korisev slimline kapsulite mn sum zadovolna, seuste ja odrzuva kilazata so edna kapsula nedelno, ako nekoj e zainteresiran za nekoj sovet neka pise vo lp. pozdrav

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Miss-dior, Olenka и 11 гости