СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. jovankaaa

jovankaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2010
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    SlimLine

ке може некој да ми каже во Скопје во кои книжари ги има книгиве и од кои издавачки куќи се ...
    едноставно сакам чудово да си го купам и да си го имам дома за стално

поздрав

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.127
    Допаѓања:
    156.067
    SlimLine

Јованка,не те разбирам...ај појасни се.Книжари?!Книги?!

3. jovankaaa

jovankaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2010
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    SlimLine

kako што можев да сватам има книги или само во елктронска верзија се овие презентации ли сто ли се?

4. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.111
    Допаѓања:
    112.700
    SlimLine

Тоа не се книги туку ДВД ја !!! Ги нема кај нас во продажба можеш само преку торенти да ги симнеш!!

5. VioletButterfly

VioletButterfly Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    SlimLine

Хмм, јас ги пијам веќе 7ми ден и мене ми делуваат одлично! Не сум многу дебела :D да не речете оваа којзнае колкава е па затоа и делуваат, значи сум 161цм, а имав 56кг. После празниците качив 2кг и бев 58 :$ Е сега откако почнав да ги пијам, намалив 3кг за 7 дена, сега имам точно 55, а само 7 апчиња ми се испиени, имам за уште речиси цел месец. Уста не ми се отвара, само вода ми се пие, устата ми се суши и јадам еднаш на ден, без леб. Претходно си бев по грицкалчиња ахх, чипс, чоколади ама сега ништо не ми текнува да земам. Сакам да стигнам до 51, 52 кг ама со ова темпо очигледно ќе стигнам уште пред да ги допијам така да ќе престанам кога ќе стигнам до таа килажа

6. VioletButterfly

VioletButterfly Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    SlimLine

Инаку сега почнав наназад да читам и ги прочитав речиси сите одговори. Не знам што да мислам искрено... Јас тахикардии немам, само немам апетит и ми се пие вода. Имав несоница првите 2-3 дена ама сега немам гајле, си спијам нормално. Никаде не прочитав за состојкава освен на овој форум. Еве до сега гуглав, никаде ништо, не пишува дека ја има. Е сега, искрено немав поим дека се кинески и тоа најмногу ми створи „шубе“... Фак!

7. nekoja85

nekoja85 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    216
    SlimLine

Здраво на сите! Ги пиев апчињава 11 дена до вчера, меѓутоа денес престанав бидејќи нешто чудно се случуваше со мене ( иако имаат ефект за намалување кг) .. се ова што го прочитав на форумот за ефектите што ги имале и кај другите девојки ме натера да направам профил и да го споделам моето искуство.. кое за жал е негативно... после многу слушање за апчињава ги купив и просто неверојатно беше како воопшто не ми се јадеше. Имав некои чудни чувства, болки во градите, грбот кои мислев дека ми се од друго..(бидејќи одам во теретана па мислев од вежбање ) притисокот ми беше 160/95 на неколку пати (ама ај си реков може не е од тоа).. исто така и чудна “депресија“ нерасположение, на моменти целото тело ми се наежуваше....
    инаку апчињата ги купив од аптека во рамстор, значи ги има во слободна продажба, и баш аптекарките ги препорачуваат и кажуваат дека се многу ефикасни.. денеска не пиев, но пак имам чудно срцебиење, такихардија или што и да е ( иако никогаш не сум имала такви проблеми) неконтролирана возбуда, сеуште ми се пие вода.. како и да е.. само сакав да го кажам моето мислење.. па кој сака нека ги пие... здрава исхрана и спорт.. тоа е правиот начин.. инаку можам да ви препорачам една мешавина од чаеви кои се продаваат во билната аптека спроти Кјуби и навистина делува..меѓутоа за малку подолг период..
    еве уште еден линк кој го најдов за претходно спомнатите Botanical Slimming Soft Gel.. кои се забранети во Австралија и Канада :

http://www.hc-sc.gc.ca/ahc-asc/media/ad ... g.php#more

8. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.111
    Допаѓања:
    112.700
    SlimLine

c,c,c,c,c,c, a ovdeka gi pijat lugje kako alva!! Lelelelelele!!!

9. al-vik

al-vik Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2010
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    110
    SlimLine

One or more shipments have been stopped at the Canadian border. Health Canada will take appropriate action and inform Canadians as necessary should it determine that the product is being sold in Canada.

Само кај нас на никој не му е грижа за здравјето на луѓето? :worried:

10. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    SlimLine

Се извинувам што ова ќе го кажам, несакам да те навредам ама имаш 56кг и сакаш да ослабнеш некои 5кг и пиеш апчиња??? многу паразитска работа. Ова твоето не е проблем, туку повеќе глупост. Јас сум исто ко тебе, само може 2-3цм повисока. Летво качив до 56,а години наназад си одржував 50, и тоа поради брзата храна што ја јадев цело лето, за месец ипол ги симнав тие 6кг и тоа само престанав да јадам сендвичи и такви ствари, навечер коа ќе ми се пријаде само овошје. Поедноставно - здравје. Ич, ама ич немаш потреба од апчиња, безразлика колку се штетни

На AhThatFemaleProblems му/ѝ се допаѓа ова.
  11. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.111
    Допаѓања:
    112.700
    SlimLine

За пет кила девојче не вреди да се секираш!!! Само намали благо, не вечерај и одма ќе ги симнеш. Не сиго труј организмот со апчиња и препарати за слабеење.

12. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    SlimLine

Читајте го ова место да се труете со апчиња, само ова делува трајно :) Поздрав

http://www.statija.mk/archives/1362

13. italiano

italiano Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    SlimLine

Botanical Slimming Soft Gel.. ubavo si pisuva toa... Ako malku razmislete se sto e za slabeenje go ima nazivot Slimming.. Toa neznaci deka site se od ista firma. Jas gi koristev apcinjata, i tocno, kako sto pisuva pri upatstvoto i na internet stranicata, prvite denovi imav pobrzi srce bienja, sto e objasneto deka e radi pobrzoto deluvanej na organizmot. I ako veke citate po forumi bidete sigurni deka zboruvaat za istite proizvodi. A za stetna materija.. Luge, koj vi dozvoluva da uvezuvate stetni proizvodi od stranstvo, tie pominuvaat na proverka!
    [mod-kirilica:1wufndzz][/mod-kirilica:1wufndzz]

14. italiano

italiano Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    SlimLine

Iskreno, jas sum i distributer, i sum celosno zapoznaen so rabotata na multi level marektingot na slim line. Deka se prodavaat vo Ramstor, utre sabajle. A deka Botanical Slimming Soft Gel, se zabaraneti, ama toa se sosema razlicni proizvodi. Ako e taka togas stetni se i HERBA LIFE, i MEDOBIL, i iste produkti koi sluzat za slabeenje, ili pak ako edna vakcina ne raboti, znaci niedna vakcina vo svetot ne e efikasna. Samo edno ne mi e jasno. Ako imate takvi problemi a mislete deka se od apcinjata, zosto ne pojdete na strucen lekar, ke vi obajsni od sto vi se bolkite i ako vi se od apcinjata problemite... LUGE ima zakoni ima kaj da sprovedete iniciativa... A ne samo zboruvate po forumive se zalite, a ne dejstvuvate na pravilen nacin...
    [mod-kirilica:2m0xce3i][/mod-kirilica:2m0xce3i]

15. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    SlimLine

Во ова ти сериозно веруваш ?
    Па само кај нас се претопува радиоактивно железо, само кај нас се увезува бразилско месо, замислете нема во околинава па од Бразил го носиме, да не зборам за кинескине производи....
    Сакам да кажам дека сите апчиња за слабеење без разлика дали се 100% природни или не, сите го забрзуваат организмот. На кутиите пишува дека го забрзуваат желудникот и цревата, ама забораваат да напишат дека го забрзуваат и срцето, бубрезите...
    Сите што пиеле апчиња за слабеење кога ќе отидат на преглед им наоѓаат тахикардија, шум на срце, дисфункција на бубрези. Ова не го зборувам на празно, сестра ми е докторка, сите нејзини другарки што пиеја апчиња за слабеење , сега се на Бипресо и други лекарства што се својствени само за луѓе над 50 години.
    Никој нема да напише на кутијата дека се штетни, па за профит се работи, затоа уклучете ги мозочињата и не верувајте многу на маркетингот.
    И јас напишав што сакав, немам намера да се убедувам тука со некого.

16. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    SlimLine

Се продаваат во рамстор оди провери, па ќе видиш.
    Во новиот сертификат што го истакнале на нивната страна пишува дека се Botanical Slimming Soft Gel!!!!

17. melanie27

melanie27 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2010
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    255
    SlimLine

ај едно прашање до дистрибутерот. ај бидејки ние овде само си се жалиме по форуми, те молам просветли не со своето знаење за тоа што продаваш. кажи ни на сите овде зашто сите имаме проблеми од еден исти вид??? зарем сите сме биле болни претходно па сеа имаме затоа последици и тоа кои ни малку не се за зезање.
    зборувам лично сега за себе....пред да ги почнам да ги пијам, си имав направено комплетен систематски преглед, и единствено нешто што не беше во ред со мене беше што бев анемична и имав малку понизок притисок од вообичаениот. ок, првите 17 дена се осекав супер, иако не ослабев ни грам а ни во обем. е после тоа почнаа сите тие симптоми...а и има сигурно веке 1 месец ако не и повеке и верувај сега се осекам како баба од 70 год....сеуште.. срцето ми лупа како лудо, при секој минимален физицки напор мислам дека дозивувам инфаркт, желудникот ми е партали и за да не ме боли ми дадоа апчиња што ги пие баба ми, а за бубрезите, тоа е посебна приказна....

е сега...дали ти се секаваш на она зелено кафе а ????? нели го забранија, се крена огромна фама и по телевизии, као сите сто го пиеја да се јават итно на лекар и бла бла така со месеци.....и штооо????
    помина некое време и ете го, пак го има по аптеки и во слободна продажба. па нели ете тоа поминало низ низа испитувања и го забраниле. истото можам да кажам и за оваа брбушка што ја пиевме...или е пуштена во продажба и е прогледано низ прсти или не е ни направено никакво испитување....
    зарем бре човек ти незнаеш кај живееме ние...која институција функционира како треба...а поготово нема да профункционира за нас обичните смртници се додека некој не види гооооолем ќар од нас...
    а ти може знаеш како они работат, и како функционира тој мулти левел маркетинг, ама верувај не знаеш ништооо за производот што го продаваш, зашто од твоите 2 поста приметив дека и на нас ни објаснуваш нешто што си прочитал на интернет.
    и уште нешто......што е тоа метаболитички процес што толку го спомнуваш ??? :!:

На AhThatFemaleProblems, silvice, nekoja85 и 2 други им се допаѓа ова.
  18. nekoja85

nekoja85 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    216
    SlimLine

Значи и те како се продаваат во Рамстор, а и во новиот Веро центар ( да не го спомнувам името на аптеката ).. а за мултилевел маркетингот... talk to me about it..
    Сеуште се чудам кој “ѓавол“ ме натера да ги купам овие апчиња, два дена не можам да се опоравам од “дрогава“.. но како и да е, ко се во државава наша мила што поминува, така и ова, се додека не дојде до некои катастрофални последици, што секако нели пак ќе бидат замачкани и купувачите ќе бидат криви, биле “болни“, неправилно го користеле производот итн.. никаква заштита на пациенти, а не дај Боже па на потрошувачи.. кратко ќе Ви трае успешнава продажба, со лажење, превара и слично не се постигнува успех.. добра реклама носи 1 купувач, лошата ти ги губи 100.. со среќа и да стигнеш на врвот од пирамидата во мултилевелот ;)
    п.с. очигледно е дека повеќе профили имате тука па ширите пропаганда како не се воопшто штетни и дека кај нас е проблемот, ние не сме здрави... :devil:

На nena2010 и melanie27 им се допаѓа ова.
  19. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.111
    Допаѓања:
    112.700
    SlimLine

Е па јас од утре почнувам со природни начини на слабеење, диета, природни сокови, јаболков оцет од Виталија, Ц витамин, степерот да му ја избришам прашината редно е да го користам, а све ова хемијава нека иде, ај да не кажам каде. Нека им се алал парите што ги земале од нас, кој ослабел нека му е честито ама јас веќе никогаш нема да купам хемија за слабеење. Не Слим лајн, не хербафаст, хебалајф и све остало, ма пари бре да ми даваат веќе не ги пијам ни сакам да ги видам. Можи ќе слабеам бавно ама нема да му ја мислам дали ќе бидам болна, и да се плашам од неакви последици. Толку од мене на оваа тема.

20. melanie27

melanie27 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2010
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    255
    SlimLine

од утре ??? :lol: колку го обожавам тоа утре :$
    ај ке ти правам друштво од утре и отвараме нова страна во новава год.
    па со срека 8)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.