Значи прашања до вас драги дами, дали сте користеле таблети за слабеење, доколку сте користеле кои биле тие таблети, каков ефект имале таблетите- со еден збор какво е вашето искуство со истите? Темата за отворив затоа што има офтопик мислења за таблети за слабеење на други теми, а гледам нема тема за нив. Девојки ги чекам вашите искуства. Поздрав
CITRAH KILOSTOP-SPAS ZA SITE KOJ PATAT OD PREKUMERNA TEZINA PROIZVEDENI OD DIV LIMON KLINICKI TESTIRANI I ISPROBANI. Jas nikogas ne sum veruvala vo vakvite proizvodi no ovaj navistina deluva-bez povtorno vracanje na kilogramite moja bliska licnost go koristese i uspea bez posledici na svoeto zdravje
Колку време се пијат овие таблети, ти го намалуваат апетитот или придонесуваат за полесно исфрлање на токсините од организмот? И колку пари се?
moeto iskustvo so tableti za slabeenje,da se oslabnuva megutoa kilograite se vrakaat posle nekoj mesec zatoa najdobro so dieta.
Таблетките можеш да ги најдеш на оваа адреса. УЛ.Коста Веселинов бр 6 -СКОПЈЕ Или на тел-02-3216-923 Знам дека сега има специјална понуда и се 699 ден. Мозеш да ја погледнеш и нвната страница http://www.bioclinica.com.mk/ Јас знам за овие затоа што моја блиска особа изгуби 20 кг и е нова личност .
Јас моментално пијам Херба Фаст.. Баш денеска се мерев.. Ги пијам 2 дена и имам симнато 0,5кг .. Многу го намалуваат апетитот значи можам комотно цел ден да не јадам...
На природна база ли се тие Херба фаст и дали чувствуваш некои негативни појави, пример да ти се лоши или да осеќаш замор? И ако може пиши колку пари се и колку дена се пијат? А тие Слим Лајн колку се?
таблети-не благодарам!сум имала ужасно искуство со нив па така да не сакам ни да помислам да користам
Ги има во сите аптеки..Последен пат јадев синоќа во 6.. Сабајле кога станав се напив пак капсула и еве уште немам јадено и не осеќам глад...
Gi piev turbofast 10 dena, imaat prekrasni rezultai, no za zal veke gi nema, i ne se proizveduvaat. Zatoa gi zedov Herbafast- nemaat vrska, nesporedlivi se so Turbofast, ne simnav ni gram, a ispiv 20 kapsuli. So Turbofast za 1o dena simnav 3.5 kg. Neznam zosto, moze kaj mene deluvaat taka. Me interesira koja e taa medicinska dieta sakam da ja probam, i dali ima nekoj iskustvo si Slim line kapsulite?
Поздрав јас веке незнам сто немам пробано херба фаст зелено кафе инхуа ама се слабее но после пак иста приказна . Слим Лајн земав кафе пиев и од 12 дена ослабев 5 кила не ги вратив сега еве денес баш си зедов и таблети 36 се од утре поцнувам сакам уште да ослабам работата е сто нема низто да ви се јаде а ке морате крвта да не ослабне ама јас тоа на почеток со кафето не го знаев сега со ново искуство почнувам повторно и сигурна сум дека нема да има утка .
После разните таблети кои ги испробав за слабеење и диетите со кои се изгладнував без резултати со турбофаст не беше така по еден месец користење симнав 7 килограми кои не ги повратив. Е веке ги нема во продажба а со Хербафаст не ми се експериментира зошто сите наводно велат дека се исти но не се немаат врска со турбофаст,зедов слимлајн и можам да кажам дека се најлични со турбофастот исто ми делуваат на апетитот.
Пеку една другарка ги земам има и кафе и таблети 1850 таблети 36 капсули а кафето едно пакуванје од 12 кафиња 800 ден зависи колку сакаш да ослабесшако е за помалку земи си кафе .