ТЕМА: УН Диета

Мислење 26 Сеп 2010, 20:02

Алкохол не смее да се пие, Јас ја завршив диетата пред 3 недели и потполно го избегнував алкохолот, дури и ако беше користен за готвење.
Придржувајте се до диетата и резултатите нема да бидат изоставени.
Bootilicious

Фем почетничка

10
Мислења: 18
Зачленет: 11 Јун 2010, 20:48

Мислење 27 Сеп 2010, 14:11

Здраво дителки :)
Баш ме инспириравте со прочитаните муабети и искуства. Цело лето сум на некакви диети и нема никаков резултат. Другите ми велат дека сум ослабена но моите стари фармерки не го делат мислењето. Имам неколку другарки кои ослабеа од диетата но со самата помисла дека трае 90 дена ме плашеше и тоа беше причината што не почнав порано со диетата. Ми треба да ослабам најмногу 10 кг. Денес ми е прв ден со ун диетата па се надевам дека ќе бидам упорна и дека ќе издржам. Ме плаши тоа што почнав на факултет па нема да имам услови секој ден да се приджувам до неа! :^)
Baterflaj

Фем почетничка

00
Мислења: 5
Зачленет: 27 Сеп 2010, 14:04

Мислење 27 Сеп 2010, 17:29

zdravo dietalki, jas ja pocnav dietata veke mie 5den se custvuvam odlicno, ne sum vo Makedonija i mi bese mnogu tesko da najdam nekoja dieta so ke mi prilega na hranata ovde sum probuvala milion nacini da gi slezam ovie kila so si gi kladov ama ne uspesno pa sega ke vidam so ke bidi. Pozzz vi pisam za nekoj den se nadevam so rezultati :)
mirabelle

Фем почетничка

00
Мислења: 1
Зачленет: 27 Сеп 2010, 17:19

Мислење 02 Окт 2010, 18:23

Jas ja drzam ovaa dieta. Denes mi 6ti den ... Ne osekam nekoi golem glad, taka da sega za sega mi e super. Planiram okolu 16 dena da ja drzam, t.e. eden ciklus ( zosto mi trebat samo 3 kg da smalam ) i potoa ke vi kazam dali ima efekti :)
liliput90

Фем почетничка

03
Мислења: 7
Зачленет: 02 Окт 2010, 17:34

Мислење 02 Окт 2010, 20:07

liliput i mene mi e 6 den ama ne mi odi kako podmackano :S opsednata sum dietata po cel den mislam na toa i planiram sto ke jadam utredeneta.preku den nema problem se izdrzuva ama navecer pred i posle vecerata imam ogromna potreba za gricki i ne znam sto da pravam:S
Baterflaj

Фем почетничка

00
Мислења: 5
Зачленет: 27 Сеп 2010, 14:04

Мислење 03 Окт 2010, 10:43

najbrzo kineneje na kilogrami e cela nedela na ednobraqzna hrana koja se razbira e nisko kaloricna primer eden den jadi samo spageti cel den meguobrok salata uteto leka cel den i ovosje kolku sakas tret den varen kompir i salata ili ovosje kolku sakas od tecnosti samo voda i toa 2 litra obavezno
mozes i meso ama nikako crveno najdobro e belo pilesko obareno so malku zacin i salata cel den -gledas nikade ne spomenav leb.vakvata dieta garantiram za edna nedela 4 kg obavezno ke simnes i nema plus da se zamaras sto ke jades sledno zosto ednolicno ke jades sekoj den hrana bogata so vitamini jagleni hidrati i proteini potoa mozes da si napravis meni na nacina na ishrana so koj ke ti bide polesno da ja odrzuvas kilazata i da oslabe zdravo.prv cekor isfrli gazirani pijaloci przeno slatki i taka za mesec ke bides top
Sanji4ka21

Сино цветче

76125
Мислења: 429
Зачленет: 26 Сеп 2010, 18:53

Мислење 04 Окт 2010, 08:40

Поентата на оваа диета не е само да се намалат килограмите. Со оваа диета се менува целокупната состојба на организмот. Откако ја завршив диетата, резултатот беше следен: помалку килограми, среден метаболизам, цврсти нокти и сјајна кожа. Направив и крвна слика, резултатите беа одлични.
Ја препорачувам на секого, најдобрата и најздравата диета.
Bootilicious

Фем почетничка

10
Мислења: 18
Зачленет: 11 Јун 2010, 20:48

Мислење 04 Окт 2010, 13:59

Normalno deka i jas mislam na hrana, no so toa sto mislam deka utre ke jadam nesto poubavo od deneska me motivira da izdrzam ... I mnogu e poslesno ako imas nekoja drugarka so ke ja drzi zaedno so tebe dietata . Jas ja drzam so edna drugarka zaedno, sega i mama ja prikluciv, taka da i da sakam da si apnam nesto sto ne treba oni ke me predomislat . :D
Eve, denes mi e 8 mi den, ovosen den :S
Mislam deka posle dietata nema da mi tekne da si apnam cel mesec jabolki, babani i grozje :D
Ti kako napreduvas ? Pozz
liliput90

Фем почетничка

03
Мислења: 7
Зачленет: 02 Окт 2010, 17:34

Мислење 04 Окт 2010, 14:18

може еден совет да ви дадам?
најлошо нешто е диета, секогаш ти се јаде тоа што несмееш да го јадеп, и го мислиш постојано, првиот момент кога ќе ја завршиш диетата го јадеш тоа што ти фалело....
сум држела разни диети, најлоша од сите е диета со еднолична исхрана, да точно е се слабее брзо , за една недела дури 4 кила, но два дена подоцна истите се враќаат, ако не и зголемени за некое,
знам дека ќе звучи како шаблон, но ќе ви кажам јас како ослабнав изминативе 3 месеци, и среќна сум што си го пронајдов начинот на кој моето тело може да ослабне,
НЕ ВЕЧЕРАЈТЕ!!!!
едно и единствено правило, кое незнаете колку добро функционира, после 6 часот не јадете, за една недела ке имате резултати, кои ќе ве мотивираат да продожите, затоа што не ограничувате вид на храна која ќе ја јадете до 6.
сабајле овошје, за ручек готвена храна со салата, може и леб, и накај 6 нешто лесно и малку ..... и ВЕЖБАЊЕ, да се истроши тоа што сме внеле
најлошо од се е вечерање, организмот нема каде да го потроши тоа што сме го внеле и го лепи на телото,

поздравче ;)
се надевам ќе пробате
gluvarche

Бело цветче

3377
Мислења: 93
Зачленет: 25 Сеп 2010, 20:15

Мислење 04 Окт 2010, 14:54

Bootilicious напиша:Поентата на оваа диета не е само да се намалат килограмите. Со оваа диета се менува целокупната состојба на организмот. Откако ја завршив диетата, резултатот беше следен: помалку килограми, среден метаболизам, цврсти нокти и сјајна кожа. Направив и крвна слика, резултатите беа одлични.
Ја препорачувам на секого, најдобрата и најздравата диета.

јас се потпишувам на цитираното! потполно се согласувам, и кај мене истите резултати (јас лично за месец и половина изгубив 8 кгр. и тоа без вежбање :$ ) значи важното е што УН не е диета, туку здрав начин на исхрана....еве година и нешто после овој режим, желудникот не ми прима поголемо количество храна и верувајте најмногу 2-3 кгр се враќаат...немам стварно друго да додадам.
d.Darla

Зелено цветче

78295
Мислења: 501
Зачленет: 01 Сеп 2010, 12:12

Врати се на Диети

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 22 гости

Site Meter