Домашни миленичиња Жал ми е што не можеш повеќе да си го чуваш милото кученце, и јас си имам проблеми дома со постарите...па пак некако си ги чувам момчињава И да ставиш сликички од неа и нејзините најмили да ги видиме
Домашни миленичиња А што има тука срамно?? Бившата ми мачка еднаш се спари на покрив кај нас, а еднаш во двор кај комшиите. И прокоментираа нешто во стилот „гледавме порнич беспари“...па...што??? Нека си велат што сакаат, јас ќе ги гледам малите, тие не. Дедо ти не постапил правилно. Ја знам кучката од фб и преслатка е!!!! Стварно ми е жал што веќе не е со тебе, што си морал да ја даваш... Оди често гледај ја штом била кај соседите, зашто ако ти си ја сакал те сакала и таа тебе. Има случаи кога кучињата умираат од жал... И постирај сликче од малечките да ги видиме...
Домашни миленичиња Јас имам мачка.. А многу сакам куче да чувам, не ми даваат домашниве. Деновиве ќе купувам риба, а мачкава не ми влегува во мојата соба така да тука ќе престојува.. ако не ми ја изеде. х)
Домашни миленичиња Боже сачувај!! Па кои се тие неписмени луѓе што збореле бе?!??! Па добро до толку ли се мутлаци, извини вака, животно е аман! Ако по нешто се разликуваме од нив (ок сега кој како, има и меѓу нас такви) е тоа што не се париме кај ни дојде! Не ми се верува какви луѓе постојат, па и дедо ти од што по ѓаволите се усмрамил?? Уф се изнервирав сега, ама многу.
Домашни миленичиња Прво да ти се извинам ама за ова последното и сопруг стварно ме насмеа, а ако мислиш на тоа и јас се сложувам со тебе.
Домашни миленичиња Нонстоп имам мачки, зашто секогаш ми ги снемува или ќе ми ги отрујат, сега моментално имам маченце од 3 месеци, Жаде се вика,и цело белко, преубаво, само многу е дива, мн јаде и гребе, али сака мн со мене да спие. Куче еднаш имав, и ми го согазија со камион, и од тогаш реков не, не би можела уште една таква загуба, и за мачки имав речено веќе не, но како да не го земам, такво мало слатко мегледа...слабост ми се, и мајка ми е иста, ми има кажано, на мене си цела, и јас мачки мн сакам, па и таа се грижи за неа, кога не сум дома,или во Ск на факс. Татко ми не му пречат, дури некогаш и тој знае да си подзаигра со неа.
Домашни миленичиња Еве ги моите нови бебиња Ајше и Ханифе (со мајка им,се разбира ,никаде не ги пушта самички )
Домашни миленичиња Епа, од пред една недела си имам мачка, која сега е 5 недели стара. Ама не да е злобна.. Гребе, гризе, се качува по ѕидови ( ).. Дома не ми дава да влезам. Срцка таа! И се вика Луна, но ја крстив само колку име да има.
Домашни миленичиња Еве ја Шмизла. Така ја викаме зашто кога ја земавме беше многу немирна и само врескаше, а откако и ставивме огледалце се смири и само пред огледалцето си стои и се гледа. Сликава е поодамна, сега е порасната.
10 кучешки молби до сопственикот Си ја сакам и што, ја обожавам мојата цурица, нека се смеат сите ама јас ја обожавам. Не можам да смислам што би било без неа, без тоа црно носенце кое њушка насекаде, без тоа муце што ми ја носи играчката да и ја фрлам за да ми ја врати....она е мојата кукла, лепотица најпаметна и најубава на светот. Си се гушкаме и бацкаме постојано.... да ви ја претставам мојата убавица Луна
Домашни миленичиња Еве една убава вест за сите љубители на домашни миленичиња. http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 1169663881 Јас што се плашам од кучиња, па и не ги сакам баш би си земала едно вакво, жими се'! Слатки се ко бонбончиња.
Домашни миленичиња Ова ми се предходните срцулина, новите не ми се сеуште сликани чекам да потпораснат малку па да ги дадам ако има некој заинтересирано слободно кажете.
Домашни миленичиња Ова е "син ми" Мајкл . Стар е 2 години и некој месец. Право срце е, со сите се гали
Домашни миленичиња снегулка прекрасно кутренце имаш и јас требаше да имам пекинезерче женско ама мајка ми
Домашни миленичиња Еве ги моите срцки Цацко (7 ипол години) Монти (Monty - 1 ипол година) Цаци и Монти - другарчиња Арон...на дечко ми, како и мој (4 месеци) Арон и Цаци - другарчиња
Домашни миленичиња Вака јас немам домашни миленичиња н едно но би сакала пудлица ама мајка ми несака ни да чуе за животни.
Домашни миленичиња И мајка ми несакаше ама јас без нејзина дозвола си донесов мало кученце кое сега порасна и си го чувам не се буни веќе