здраво го реновирам станот и сакам да залепам стикерси може ли некој да ми каже каде можам да најдам стикерси и дајте некое предлогче ако имате сликички или слика од вашиот стан благодарам
стикерси за ѕид во новото веро ми рекоа дека има, но јас би ти препорачала од Ikea ако одиш или имаш некој надвор да си порачаш, има огромен избор и проверен квалитет а многу се евтини и следна добра опција ти е e-bay може за смешни цени да начекаш, само негативна страна е што треба да ги чекаш...
СДП дали откако ќе ги ставиш тапетите на ѕид, ако сакаш да ги извадиш дали се оштетува ѕидот, останува ли трага?
http://www.mojdomveles.com.mk/tapeti/as-creation.html#g_47_0 Овдека имаш голем избор на тапети, во Велес е
Девојки а има некој купувано во Икеа? И ја сакам тапети за соба....ама не знам ако отидам до Грција како ќе ги донесам...и нешто друго плус сакам да си купам... Ај ако била некоја нека пише како иде ? Си нарачуваш и после они ли ти испоручуваат ?
Не се мисли како ќе ги донесеш, на граница не прават проблем за роба од Икеа во вредност од 350 евра по човек. Барем така мислам дека беше. Јас во септември бев во Икеа, си изнакупив доста работи (не тапети), а на граница само им кажавме што сме купиле и не пуштија без проблем. Не му ја мисли многу ако сакаш да отидеш до таму.
Пишете на Facebook - Stick On , една моја другарка изработува , имате сликички и си нарачувате.Еве нешто подолу -