Dali go primenuvate ''trendot'' gledanje na kafe, t.e. na talog od kafe Sto mislite za toa i ako go primenuvate dali nekogas vi se ima ispolneto nesto Mene licno mi e interesno i niso drugo...Ne veruvam mnogu vo takvi ''babini devettini'' no za tepanje vreme so drustvo e interesno Pozz Inaku se izvnuvam so ne pisuvam so mak poddrska no neso ne mi e vo red so kompjuterot
Мене тоа ми се чисти глупости. Сум го правела порано заради тепање време, ама не верувам во тие глупости и не го правам тоа повеќе.
haha, bas interesna tema Iskreno jas gledm na kafe koga im gledam na drugi velat deka sum im "pogodila", a za mene nikogas nemozam da si "predvidam" Najmnogu se raspravam so drugarkite zatoa sto mi e mn glupavo koga im gledam na kafe...Inaku ne deka veruvam mn vo toa, no sepak ponekogas rabotite se poklopuvaat so gatanjeto, mozebi cista slucajnost, no bas e interesno pozz
Порано го правев со другарките тоа секој ден, се дешаваше дури и 2-3 пати дневно Сега го правам тоа поретко. Не верувам баш затоа шо ретко кој ми ПОГОДИЛ, ама се има случено девојче со кое имав само ЗДРАВО, ШО ПРАИШ да ми гледа на кафе и девојкава ми гледаше едно 20 минути можда и просто ме растури. Се од збор збор што ми кажа, како животот да ми го рецитираше. И како после да речам дека е тоа скроз безврска?
I veruvam i ne veruvam>ne sekogas mi se pogaga!ama da vi kazam sto e interesnoo drugarka sto sme od mnogu mali zaedno,sekoe piejne kafe ja prevrtuvame soljata_e kako moze da ni e se vistina koga ni se ima sluceno i po 6-7 kafina da ispieme vo dva ili tri casa
aj pa ako ne ja ke vi gledam na kafe,ama internetsko kafeneznam bas da gledam,ama gledam crtki,linii,formi....
Jas licno veruvam na ova... samo ako mi gleda nekoj sto stvarno ne znae nisto za mene i normalno da se razbira vo toa... veruvam zosto stvarno do sea mnogu raboti mi imaat pogodeno sto bile ili pak se ostvarile potoa
jas ne veruvam vo gledanje na kafe...toa najcesto se slucuva samo zaradi cista zabava i "tepanje" na vreme so drugarkite...a vo posledno vreme pa i ne go praktikuvam pozz
Jas porano ne sum veruvala no od pred 2 god pochnav bidejkji mi gledashe edna dev i iskreno se mi pogodi .. se se sluchi kako shto reche taa shto ne mi se veruvashe .No za zal i jas se zaraziv so toa gledanje i pochnav i jas (me ucheshe edna drugarka) Koga si gledam samata na sebe nekako ne si pogoduvam no koga i da gledam na drugi mi velat deka se sum im pogodila Heh
Јас ич не сакам сама да си гледам зато шо кога си гледам сама некако ми се гледаат работи јас шо сакам да ми се видат, па затоа избегнувам сама да си гледам. леле само колку пати повторив ГЛЕДАМ
...a be kakvo e toa...Гледање на кафе... ...u meleno ili nemeleno..? ...jas znam za gledanje vo sholja... ...za kafe...normalno...
a jas imam slusnato deka ne cinelo sam da si gledas i deka ako dvajca ti gledale i toane bilo dobro... navistina? :roll:
Jas ne znam da gledam na kafe. I toa go pravev cisto onaka za zanimacija. Mi gledale drugarki, tetka mi, ama nikogas ne sum se zamarala da vidam dali ke mi se ispolni ili ne. I zaboravam na toa sto mi kazale pa i ne gledam dali me si ostvaruva. No so mnogu lugje sum razgovarala i vikaat deka im pogodile.
Па прочитав некаде, дека гледањето во кафе е реално, само ако добро се одгатат фигурите. Тоа е поради тоа што додека го пиеме кафето, тоа ја допира нашата плунка, а се смета дека во плунката има наша ДНК. Па така нашата ДНК се лепи на талогот на кафето. Ова го прочитав и мислам дека е логично.
За тоа сам да си гледаш дали чини или не незнам, ама некако ми е глупо сама да си гледам, не е објективно ич и го гледаме она што сакаме да го видиме. А и јас имам чуено дека не чини двајца да ти гледаат истовремено и никогаш со другарките не го практикуваме тоа.
Hipica...odamna... neman ni chueno ni videno... te napraviv po eno kafe... daj vidi ako sakash... da chujam shto me cheka...