зависи каков хороскопски знак си ти... јас сум рак..и имав еден мувач - со знак овен... не верував дека ќе биде толку за никаде.. одсекогаш сум верувала во хороскоп,(овен и рак не си одговараат) ама незнам што ми текна да се направам на три ипол иако претходно имав прочитано карактеристики за овен... Еве нешто, за овен, мислам дека ќе ти помогне Мажот Овен е динамичен борец кој сака да биде преплавен од страст и емоции, но не може да поднесе никаква рутина. Сака моќни, мотивирани партнерки чија страст е еднаква на сексуално торнадо. Ќе треба време да се навикнете на неговиот вообразен став, како и на неговите брзи пламнувања во страшен бес, но за среќа тој се смирува еднакво брзо како што се жести. Треба да бидете многу возбудливи за да почнете врска со него, а монотонијата е најдобар начин да го оддалечите од себе. јас често читам и хороскопи на англиски јазик,бидејќи овие нашиве ретко кога погаѓаат :?
јас си имам една риба а си сум лавче не знаам каков пар во хороскопските знаци ама сега за сега не е лошо а ваше мислење?
Jas sum oven, a sum zensko . Se soglasuvam so izvadokot za masko oven . P.S. Znae sto saka, i celi kon toa...
ахххх инати, најголеми инати на целиот свет, импулсивни, горди, нетолерантни ама и романтични, грижливи, страсни, борбени..... на моменти не можеш со нив, ама не можеш ни без нив
Не знам дали се сите такви ама имав еден овен што во реалноста беше прав коњ ! Уфф подалеку од тие . Љубоморен,скржав,неверен,лош у кревет.... никаков
Дефинитино одлични во кревет, издржливи и желни за постојани игри и голема еротичност во креветот. Инаку да, инати големи се, ама знаат и да попуштат кога треба. Романтиката не им е јака страна, ама често знаат да изненадат со неочекуван гест.
Хмм а мислењеее ако можете да ми дадете у веза со вага(јас) овен(тој) дали сте имале вакво искуство ? и што мислите за ваква комбинација ?
Со мажот овен треба да се има живци и трпение. Познати се како женкари кои многу вараат, така да...внимателно
Овните се самобендисани и самообземени. Енергични и добри во кревет, ама лоши соговорници и не знаат да развијат дискусија. Интересни се во социјалниот живот само поради импулсивната природа, не поседуваат некои длабоки човечки квалитети кои можат долгорочно да ве привлечат. Тешки луѓе со изразен инат,некогаш дури и самоуништувачки, ама не можат против тоа. Која особина и да му е најнагласена ќе ја води до крајност. Нема никаква самоконтрола. Има силни емоции во двата правци, што значи кога сака сака многу, ама кога мрази, баш мрази. Себичен и егоцентричен... Интересен можеби само за некоја тинејџерска врска каде осцилациите ја задржуваат врската, наместо да ја срушат... Во вистинскиот свет, не би одбрала маж овен да стои покрај мене. Така барем јас мислам