POPLAVI ODELUVANJE NA ULICITE. CE BLIZI KRAJ NA SVETOT??? :? hock: hock: hock: hock: hock: hock: hock:
Дај бидете сериозни. Има луѓе кои се плашат од ваквите „знаци“ да речам. Поплави, земјотреси, цунами, торнада, снег, глобално затоплување... ништо не е како што беше. Јас верувам дека само потешки денови ќе следуваат. Во Австралија има недостаток на вода. Холандија пак пропаѓа во вода. И други работи да не набројувам. Се што има почеток има и крај. Никој не може да одреди кога ќе биде крајот на светот...
Уште не е крај на светот,не се грижи,ја ти кажувам а тоа што се случува е како последица од човековата негрижа.
Eve naj setiozno...Bright, i mene ne mi e jasno shto e temava .. neka ne se navredi tammy1991...moze malku i da poobjasni...
Абе ајде...ако е за тоа и за 2000 исто се викаше..До сега ќе не немаше ако е за тоа.. А и нема друга ваква тема?
Глупости..колку пати до сега требаше да има крај на светот и ниеднаш не се случи..Ќе си дојде кога ќе му биде време,а не кога некој Нострадамус ќе го предвиди
хахахаха ова е нешто што најчесто илзегува од мојава уста Крај на светот ќе има само ако човештвото не го смени начинот на живеење, ако уште малце се продолжи со загадување на природата нашава планета нема да биде ништо поразлична од останатите седум...
Do skoro vreme prirodata bese rob na covekot, ama ovoj covekov ja pretera pa sega prirodata vladee !! zatoa se ovie promeni!!! a i imase eden mnogu dobar citat za krajot na svetot ako go najdam ke go napisam pozz
Да бидам искрена крајот на светот може слободно да дојде, откако ќе го напуштиме јас и моите најблиски...
А што се однесува до мене,може и сега да дојде под услов сите да умреме,а не некои опасни фаци на светов се сместат во некоја си долина во Америка за да го продолжат родот!Ми е гајле за родот и онака имаме генетски предиспозиции да уништуваме,исти пенис се фаќа,за некое време ќе ја зезнеме работата пак.Што е важно дали ќе продолжи?!Не сакам да бидам дискриминирана.