разгледав и не најдов ваква тема... (доколку има, а не сум видела слободно избришете ја ) овде можете да пишувате кога ќе начекате дека има или ќе има некое интересно филмче или емисија на македонскиве телевизии, на кабловска, боом или што и да било.... еве јас да кажам дека 19 и 15 денес на сител ќе го има проблематично дете многу интересен филм со него сум пораснала
фемина teletext Добра ти е идејава. Ете јас прашав Доктор Хаус на која програма и во кој термин го следат и никој не ми кажа. Девојки, помош?
фемина teletext ех и јас го обожавам и тој со детето и хаус ... на фокс лајф го глеам ама не знам точно во кој термин го имааааа .... уффф хехехе ....
фемина teletext оди на fox life ама за термин не знам точно, ако ја начекам ке ти кажам или прашај некој на боом што е имаат тие телетекст, јас на кабловска сум
фемина teletext И јас не знам во кој термин, ама многу ме нервира што така измешано ги даваат епизодите. Ни сезона се знае, ни која епизода е
фемина teletext да .. го дават ама незнам кога затоа што не го следам порано на сител тв го даваа нели ? инаку интересна тема
фемина teletext ^ фала вечер: на сител во 01:05 ДРАКУЛА - филм хорор понеделник:A1: 23.40 CSI: Њујорк - сериски филм петок: на A1 Змии (Vipers) Режија: Бил Коркоран Сценарио: Брајан Каткин Научниците мутирале неколку змии за да тестираат еден лек за рак. Но експериментот тргнува наопаку, па змиите бегаат во шумата и почнуваат да ги напаѓаат луѓето во блиското гратче. Петок 01.10.2010, почеток: 00:00 часот
Лажат овие од МТВ еве, уште не почнал, сега крстозбор нешто има ебе не зезаат така, за да има се зголеми гледаноста и сега да ги чекаме 5 часа
филмов е многу страшен и нејкам да гледам такви филмови сакам хорор ама овој ептен ми е грозен и страшен.Еднаш мислам дека го фатив ама не го гледав ми беше страв и грозно
фала ви го уклучив тој на сител со Џони Деп одамна сакав да го гледам поправо го ставив да се снима зошто телевизорот е зафатен па ке го гледам после кога ќе се расчисти гужвата