Некој нека препорача некој хорор... омилени ми беа порано, но одамна не сум гледала некој интересен, па ако знаете некој споделете го тука. Поздравче
Paranormal Activity - Gledaj go dokolku si naviknata na horori...inace ne ti preporacuvamNe e horor ali e nesto nevozmozno i po moznost ako go gledas nemoj sama pozdrav....
хаха баш е добар филмот..а и ти препорачувам обратно..САМА ДА ГО ГЛЕДАШ ..доза адреналин добро би дошла кога веќе сакаш хорори.. па и не е нешто страшен филмот...
Јас ти препорачувам филмови со вампири. Најдобри се !! XD Од неодамна го гледав "Interview with the vampire", не е нешто нарочито ( по мое мислење) ама многу е добар! Со Том Круз и Бред Пит е. А, во пакетот иде и Антонио Бандерас. Потоа, можеш да го гледаш и "Nosferatu", леле човече тоа е гадно и морбидно, и ако сакаш хорори, тогаш ова е тоа вистинското за тебе !! Многу ми е бизарно тоа, не можев да го догледам, според мене тоа е нешто стварно страшно. Инаку тоа е стар филм од 50тите (црно бело) , и не знам дали ќе ти се допадне. Ѕирни го. Поздрав4е, Ане :3
TWILIGHT 1 I 2 ima izmesano poise zanrovi, horor, romansa,naucna fantastikabas sega izleze i 2roto prodolzenie new moon ostanav bez zdiv
i jas go imam gledano paranormalni aktivnosti i toa sama a sum vo vtoriot mesec od bremenosta taka da ne preporacuvam da go gledate sami ili nekoj so slabo srce stvarno e jezivo
The Grudge (Клетва) 1,2 - јапонската верзија Hostel Ring 1,2 Овие се постари, ама мене ми се многу добри
значи овие јапонскиве филмови ми се мн мн морбидни. еднаш го гледав Окото и не можев да спијам после тоа.