Mislam deka temava odgovara za site romanticni i zaljubeni dusi. Dali gledate romanticni filmcinja? Dali toa go pravite so pratnerot? Eden zaednicki izgledan romanticen film so vasiot partner moze da vi ja promeni vrskata. Vi preporacuvam da gi gledate: 1.A Walk to Remember 2.500 days of summer 3.The proposal 4.P.S I love you 5.The Heartbreak Kid 6.The rider 7. The Bounty Hunter 8.Little Children 9.Ever After 10. The Other Boleyn Girl Gi ima uste mnoooogu drugi neli?
Темата треба да ти биде на кирилица... Инаку... 50 First dates Игра на судбината.. Девојката од Џерси..
На прво место - Notebook дефинитивно. Dear John Ten things I hate about you 50 first dates Titanic Ги има стварно многу со оглед на тоа дека сакам романтични филмови и го терам дечко ми да ги гледаме заедно иако не му е по кеиф
Темата треба да биде на кирилица Инаку мои најомилени романтични филмчиња се... The notebook-на прво место!!! 27 dresses Valentine's day PS I love you Titanic
Го обожавам 500 days of summer, филм што треба да се погледне. Инаку ме нервираат некогаш ваквиот тип на филмови. Има некои премногу нереални.
Не би рекла дека Прл Харбор спаѓа во романтична комедија. Комедија?! Уууу темава не ни била за комедии
Исто. :y: Вреди да се погледне, не е секојдневна , лигава, срцепарателна романса, туку баш онака реално и вистинито. Од другите лимонатки, како омилени би ги издвоила - She's all that, Love Story, Love Actually, Bridget Jones’s Diary - 1,2, Sweet Home Alabama, While You Were Sleeping, City of Angels.
LOST AND DELIRIOUS филм за хомосексуален пар, филмов како ме има расплакано, ни NOTEBOOK ни A WALK TO REMEMBER ме немаат
Јас баш и не сакам типични холивудски романтични филмови затоа што се премногу нереални. Сепак еве неколку романтични филмови кои и не се така лоши: Knocked Up, A Lot Like Love, He's Just Not That Into You, Love Actually, 40 Days and 40 Nights, Life Is Beautiful.
ОБОЖАВАМ вакви филмови. Ме релаксираат. Омилен? Титаник Иначе и P.S. I love you ми е еден од незаменливите.