Дали гледате вакви филмови? Ги сметате за глупави или сакате понекогаш да се опуштите и да се насмеете? И ако може да препорачате некој што ви оставил посебен впечаток.
Гледам понекогаш,кога нема што да се гледа.Последен што го гледав беше Lemonade Mouth самиот филм не е ништо посебно,ама ми беше многу убава музиката
Гледам кога нема што да се гледа и си го пуштам мозокот на пасење.. John Tucker must die ми е интересен од таквите филмчиња http://www.youtube.com/watch?v=Lzrj97cGifw&ob=av3e
Овие ги има со лопата да ги ринеш, буквално Некои што порано ми биле омилени за гледање: Clueless вечно ќе ми биде омилен
За распустов главно хоби: ГЛЕДАЊЕ ТИНЕЈЏЕРСКИ ФИЛМОВИ Во кои содржината е иста, а крајот очигледен. Но неможам да си помогнам, секој распуст иста приказна... Ги обожавам
Највеќе сакам да гледам тинејџерски фиилмови.Мислам дека сите ги имам изгледано по 100 пати Ако треба некои да издвојам нека бидат Mean Girls(1виот дел) и мојот омилен Easy A.
Едни од подобрите Спојлер Mean Girls Clueless Easy A She's the man 10 things I hate about you 16 candles Legally Blonde The Breakfast club