Вилиам Леви е кубански актер и поранешен модел. Леви jе роден на 29 август 1980 година u Хавана, Куба. Како најстар од трите деца, заедно со семејството емигрира во Мајами кога имал 14 години. И мислам дека нема некоја која не го знае. Па ајде да го оговарам малце Јас се заљубив во него уште кога играше во Acorralada каде беше споредна улога но не помина незабележителен од моја страна После продолжив и да и гледам сите филмови каде глумеше тој, баш поради него И иначе е женет и има две деца Ах... Спојлер Бтв не најдов ваква тема, но ако е дупла клуч или ако не е во соодветна категорија модетаторите нека ја префлат. Јас ја сместив во кафе муабети за онака со кафенце да плакнеме очи
Господе !! Лајк лајк лајк за темава ... и да - ќе си плакнат очи јас тука, секој ден Во наредна прилика кога ќе ставам некој сликичка и јас од мојот омилен актер :0 Најсекси е.... мх мх мх...како напалена тинејџерка се чувствувам !!
Оваа му била жена? Аналиа што глумеше. Мене пак не ми е толку многу убав како што сите го претставуваат, згоден е да, но не ми е убав и не лудувам по него.
Леви десни,се си мислам дека геј ќе испадне човекот. Симпатичен ми е,ама онака не ми е ич мажествен. И главата некако му е премала во однос на телото Инаку не сум го гледала во ниту една серија,го знам вака од кажување,од женчињата околу мене што дигаат врева. Мене ми е просечен симпатичен маж (читај маженце )
Вилијам Леви??? Не, не ама баш ич не ми е убав и згоден . Дајте ми го во живо да го опипам да видам, дали стварно има такви мишичи, дали има таква безорбазна сексуљава фаца или е фотошоп ... Секси ми е некако, има така јеб*зовни црти на фацата, а и у некоја серија нон-стоп беше во одело и уште попривлечен ми беше па трепкав и дишев само за време на реклами :geek:
Ама пак се заедно затоа што Елизабет беше бремена . Јас го забележав во сапуницата Пасион, имаше доста сељачка улога, некој си Васко, и ми беше срам да признаам дека ужасно ми се свиѓа , а он да ти бил Вилјам Леви . Згодноќа бее!!
Xахахахха, да да и јас ко васко го памтам и од тогаш го шмекав, ама , јез да сељачка улога имаше, ама и таму беше секси
Типов ми е одвратен,искрено. Делува фино така,не е некое женкариште ваљда,фамилијарен човек,ама за изглед не го можам ич. Некои педерастични црти,уште попедерастични пози... Во филмови го имам видено со една слепа што беше,он беше докторот што сака да ја оперира, ко и у секоја шпанска серија. И глумата му е некоја провидна,се гледа дека глуми дури.
зашо само на мене не ми се свиѓа? очигледно таква сум, цело мое одд лудува по некој и само ја се избацувам ...леле по овој грдиов ли бе ( не заборам за леви).......ианче овој има згодно и секси тело, ама у фаца не ми е убав а мене ми е тоа многу поважно + главата му е премала во однос на телото , а и многу пе*дерски пози праи и вака на лик ми е ко женкарче...со 1 збор антипатичен...
секој си има своја замисла за идеален маж,е за мене баш William Levy е тој идеалниот,зборувам за изглед.страшно ми е SEXY пред околу 2 месеци J Lo снимаше спот баш со William Levy,и спотот а и песната немаше да биде толку популарна ако баш тој не беше во видеото http://www.youtube.com/watch?v=IgLcQmlN2Xg ете и линк од видеото ако некој го нема гледано а сака да го види иначе типот е големо женкариште и баш заради тоа неговата партнерка од 8 години Elizabeth Gutierrez со која има и 2 деца го избрка од дома. и ако нема кај да оди јас радо би го прибрала
не ми е нешто нарочито , ама мислам дека во последно време на улица да го сретнам добар ден ќе му кажам од што само го даваат во шпанските серии . Ко Фернандо Колунга едно време ви текнува?? Спојлер