Еднаш годишно радио „Бубамара“ ги собира најпопуларните личности од Западниот Балкан и ги сместува во 3 часовен „притвор“, во кој ги малтретираат со смеење, аплаудирање ,скандирање и незаборавна забава. Исто тоа им го прават и на широките народни маси на кои им доделуваат домашен притвор, емитувајки ја преку ТВ најпознатата манифестација "ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА". Спојлер Превземено од страната на Радио Бубамара. Кога ке се одржи ЗЛАТНА БУБАМАРА и каде може да се најдат карти за лично да присуствувам на оваа интересна манифестација . Ве молам ако некој знае да ми каже нека пише позз до сите
Златна Бубамара Едвај чекам да видам што ново има на репертоар кај Сашко Коцев, лудо се смеам на неговите шеги
Сакам да кажам... Мене ми е Сашко поинтересен. Дали дека не е толку експониран како Тони и некако поголема харизма ми има човекот, барем не се смее на секое како будала. Ама секој со своето мислење. Важно дека ми ја направи вечерта интересна. Личност со огромна смисла за хумор и одличен глумец.
Сакам да кажам... Да јас се нацртав пред ТВ со пуканки, знам дека ќе има сеирење, секогаш јаде *палачинки* ( ) Сашко. Само малку на крајот ја отупеа со тоа фолклорот. Ајде забегавме, убаво рече некој пред некое време да се врати темата 2-3 реда муабет
Сакам да кажам... А бе не ми се смејте . Па телевизорот не сум го погледнувала од памти век не знам ни што програми имам. Ајде толку нема веќе за Сашко да зборуваме
Супер беше оваа година, баш слатко се изнасмеав. Најсмешен дефинитивно ми беше делот со кумановци во Афганистан и имитацијата на гласовите како радиоводител, вработен во Топ шоп, политичар и сл.
Јас се изнасмеав на делот со фрижидерите. ``Дали овој фрижидер беше полн предходните 4 години?`` Исто и за Гоце и Даме кога рече на крај ...И кога им реков така, Гоце и Даме позеленеа... Добро, во моментот ли му текнуваат сите тие работи или предходно ги има учено? А и Сашко си е мој, одамна си кажав во темата кого би Спојлер сексале од естрадата, дека него би јас Башка, и имињата ни одговараат
Хит на годината за 2010 још увек сањам http://www.youtube.com/watch?v=cyNyeREx_OE&feature=player_embedded
Мене ми беше исто интересно и коа рече дека му е време за женење, коа објаснуваше, со алиштата, со садовите, јогуртот... Исто со рекламите, бабата, спомениците, за бракот „диктатурата на дело“, за министрите и нивните презимиња..