mamma напиша:дали некој трча во место и дали има ефект?многу е ладно зза надвор.....
На лента мислиш?
Инаку ладно е надвор, ама дур се загрееш. Викендов одсабајле ми сметаше маглата, ништо друго.
mamma напиша:дали некој трча во место и дали има ефект?многу е ладно зза надвор.....

blueeparadise напиша:Женски, и јас ви се придружувам во џогирањево. Ама ај ако има некои поискусни да ми дадат неколку совети. Значи тренирам бокс 6 месеци така што имам некоја кондиција за почеток, ама сакам да си ја зголемам па затоа го одбрав трчањето/џогирањето. Сметате дека 15 минути трчање ми се доволни за почеток па после секој ден да наголемувам за 5 минути? Ама не сакам следниот ден да ме болат мускулите, затоа да си знам со кое темпо да трчам и колку минути.

sanja-bt напиша:ако трчам 1месец по 30мин комбинирано трчање+брзо одење по 5 дена неделно дали ке можам за 1 месец да симнам 3-4кг без строга диета со нормално јадење намалување на количината на храна и нормално да не се вечера?ве молам за одговор
SexiLy напиша:mamma напиша:дали некој трча во место и дали има ефект?многу е ладно зза надвор.....
На лента мислиш?
Инаку ладно е надвор, ама дур се загрееш. Викендов одсабајле ми сметаше маглата, ништо друго.
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Keryy и 12 гости