Lola-M напиша:Јас некои 6-7 години вежбав во еден клуб кој за жал веќе не постои.Потоа, имав голем проблем да најдам соодветен фитнес клуб од причина што повеќето ми беа too fancy.Мразам кога вежбам да се чувствувам како во диско,со прегласна музика, нафракани девојчиња што се дојдени по се,само не за вежбање и локални ,,шифоњери,, што само се гледаат у огледало и by the way смрдат![]()
Конечно пред неколку месеци си го најдов местото што го барав.Карши Рамстор....
Чисто,интимно,супер справи,без премогу гужва,фини културни луѓе...Супер сум задоволна!
Lola-M напиша:Hipster, во право си, за тој клуб зборував.
За три пати неделно за еден месец е 1200, а за секој ден за еден месец е 1500.Но, има големи попусти ако уплатиш за три или шест месеци однапред.
На пр. јас плаќам за три месеци однапред за секој ден во неделата и ми доаѓа 3000.Фактички еден месец е гратис.
ma4ence-d напиша:дознав дека има Аеробик Клуб Во АЕРОДРОМ на улица владимир комаров 16-3/19 кај Палма, Острово. еве ви и телефонски број 02 - 2464 778 и јас ќе се јавам за да одам али моментално не сум во можност .. па затоа ако се јави некоја нека пише како оде со термините и цените ... поззз

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Keryy и 12 гости