Луѓе ве молам помагајте.. бидејки скоро се пробав...ослабев дури 8 килограми а стомакот ми остана ист ... кога не јадам по цел ден.. малку ми е порамен .. а вака ми е надуван..немам сало како некои ..туку едноставно е надуван и цврст..некој ми вели да правам стомачни но така само га зацврстувам ваков каков што ми е.. и сега после правење на стомачните ми е голем..надуен и цврст ./.. ве молам помагајте..срам ми е да излезам во костим за капење
srcko ne se otkazuvaj od toa da pravis stoma4ni taka gi zacvrstuvash stoma4nite muskuli........probaj da pies poveke te4nosti.....izbegnuvaj grashesta hrana i testenini bedejki tie go zgolemuvaat stomakot...ako pusis cigarni namali so niv bidejki i od niv se zgolemuva i naduva stomakot bidejki so trganjeto na cigrata vo tebe vnesuvas vozduh koj ne mu e potreben na organizmoti toj vozduh se skladira vo stomakot i se sozdava naduenost...... pozz
Имаш проблем со варењето,не е до тоа дека си дебела и дека бара не знам какво зацврстување,а можеби имаш и затвор хроничен,па ти го дуе стомакот.Штом е цврст,а не е сало во прашање нешто од ова е...избегнувај млечни производи,зрнеста храна како грав,избегнувај зелка,брокула и слично за да не ти се дуе стомакот. Јас верувам дека не е толку лош на изглед,си имаш умислено од претходно нешто... Има ваква тема...
Имам читано дека газираните пијалоци го дујат стомакот, како и џвакањето мастики бидејќи голташ воздух при џвакање. Така барем имам прочитано... Штом ти е цврст стомакот, не е сало или целулит во прашање туку нешто со дигестивниот систем.
Не сум ја видела темата...инаку не пушам цигари, не пијам газирано..A за јадењата секако ке ве послушам..благодарам на советитее
Naj uspesno do ramen stomak samo vezbanje na tocak ili Орбитрек sekoj den naj malku po 40 min .i nosenje na pojas za slabeenje.Efektot e brz i vidliv. Pocnete so vezbi .
И јас имам стомак некогаш поголем а некогаш помал слаба сум мислам нормана таман ни мн слаба коски и кожа па ни мн дебела но сепак имам стомак сакам да го симнам ама нз како помагајте
Само стомачни му е мајката И не класични стомачни, свиткај нозе - крени се Отвори на ју тјуб, и имаш многу видови на стомачни, за горните мускулчиња, за долните, за страничните. Кај мене за 2 недели (правев вакви стомачни) имаше видлив резултат, ама ги ропав по 100че , секако дека не наеднаш, на почетокот на 3 пати, а после на 2 партии Од денеска почнав пак.
Многу е СЕКСИ на девојка кога има мало стомаче !!!! проверено од многу МАШКИ муабети, така да девојки не се оптоварувајте !!!!!
леле мене мојов стомак стварно ме нервира....значи не сум дебела во нозете ама стомакот ми е надуен....
Па јас мислам дека рамен стомак може да се постигне со правилна исхрана и со редовно вежбање. Стомачните вежби се добри за рамен стомак, но во нормална мера, не претерано.
За рамен стомак само стомачни.Јас почнав да ги правам пред 2 недели и задоволна сум.Првата недела прави 30(2пати по 15-само така има резултат не наеднаш сите)па потоа накачувај по 10
Мене зелениот чај многу ми помага. Ама една шолја дневно. Ако испијам повеќе од една ми се дува плус од течностите Мора да се внимава и на исхрана и стомачни. Џабе стомачни, ако пиете секој ден кока кола и по некое чоколадце. Мускулите ќе се зацврснат ама салото останува Мора прво со исхраната да се намали салото, па потоа со стомачни да се зацврсти стомакот Јас правам 200 стомачни од оние со кревање, за горните стомачни мускули, ама за оние долните едвај 20 а баш тој дел, ниско на стомакот е најкритичен