ТЕМА: Како до убави нозе, задник без целулит?

Мислење 14 Дек 2009, 08:09

Вака сеа не сум дебела слаба сум не сум се мерила еве 1 месец треба да имам 53 кг сакам цврст задник убав ама,исто така сакам убави нозе но некако мускулатурата подколеници не ми е таман ко криви да ми се доле нозете сакам да имам исто така убави нозе не мозам да си облечам сукња пошо слаби ми се нозете а панталони кога ке облечам изгледам ко девојче без задник добро не до толку а градите ми се големи ај помогнете ми како до убави нозе убав задник но без Целулит??нејкам да ослабам доста слаба сум сакам да се здебелам а ни тоа не мозам колку и да јадам некои везби ама домашни вежби??Ве моламм :С
Msslovepoison

Фем почетничка

12
Мислења: 22
Зачленет: 27 Ное 2009, 14:44

Мислење 15 Дек 2009, 14:45

прави склекови и чучневи секоја вечер и пешачи и секако јади витамими и здрава храна и ке се здебелиш и ке немаш целулит
katence4

Фем почетничка

30
Мислења: 40
Зачленет: 01 Дек 2009, 12:41

Мислење 08 Јан 2010, 18:54

За целулитот најважна е исхраната, треба употребата на сол да се сведе на минимум а по можност и да се исфрли од употреба некое време, и да се пие до 2л вода дневно со цел да се исфрлат токсините кои се стационирани баш во тие “грутки„ и секако потребна е физичка активност.
mKdevojce

Бело цветче

4520
Мислења: 72
Зачленет: 25 Дек 2009, 23:13
Avoid the crowd. Do your own thinking independently. Be the
chess player, not the chess piece.

Мислење 08 Јан 2010, 19:39

Еве кои вежби да ги правите за задникот. :)
Victorya

Жолто цветче

368698
Мислења: 1358
Зачленет: 05 Јан 2010, 03:20
Не барај совршенство за да сакаш, бидејќи ќе умриш без љубов. Најди нешто несовршено, љуби го и направи го совршено!

Слика

Скриен текст: покажи
Слика

Мислење 06 Апр 2010, 22:57

За добар задник исто така доста помага и качување по скали. Ако немаш многу скали дома, најди нешто повисоко,слично на една скала, и подрипнувај на неа :) а за листовите-пешачење му е мајката! ;)
caculence

Фем почетничка

10
Мислења: 13
Зачленет: 27 Мар 2010, 18:13
Се прашувам, зошто ли го нарекуваат АНАЛгин, кога секогаш се конзумира преку уста?

Мислење 06 Апр 2010, 23:02

Како до совршенство? - Со фотошоп!
:D Се зезам, не дека не е возможно, ама треба постојано вежбање и внимавање при исхраната. Во постовиве прочитав дека треба да се сведе солта на минимум, а тоа за мене е тешко бидејќи јадам зачинета храна со многу сол! Немам многу време за вежбање, ама кога сум послободна правам вежби од кои за недела две се чувствуваат резултати. Само што треба да се практикуваат секојдневно и секако збогувај се со брзата и висококалорична храна :(
OrdinaryGirl

Жолто цветче

409234
Мислења: 1453
Зачленет: 05 Фев 2010, 00:55
Локација: Скопје
just an ordinary girl.

Мислење 26 Јун 2010, 09:57

Victorya напиша:http://www.youtube.com/watch?v=W9ucbo_fx64

Еве кои вежби да ги правите за задникот. :)

Вчера баш реков да ги вежбам вежбиве од клипов и денес не можам да се мрднам сите мускули од нозете и од задниот ме болат, значи стваро имаат ефект. Денес пак планирам да ги вежбам за да престанат да ме болат мускулите. Иначе одлични се вежбите (само тие за раце неможев да ги правам бидејќи немам тегчиња)
butterflyyy

Сино цветче

324
Мислења: 100
Зачленет: 28 Јан 2010, 16:37
Слика

Мислење 29 Јун 2010, 13:32

Немам многу време за вежбање, ама кога сум послободна правам вежбиод кои за недела две се чувствуваат резултати ordinary girl шо вежби се тие ако не е тајна шо ги прајш и имаат ефект после 2 недели??? ај ако не е тајна пиши ги плссс.. :)
Nannaa

Сино цветче

242
Мислења: 265
Зачленет: 28 Мар 2010, 21:22
LivE yOur LiFE bECausE iT's oNE And oNLy

Мислење 12 Јул 2010, 16:51

За поцврст задник пробај качување преку една скала, а за нозе без целулит пешачење, не трчање бидејќи од премногу трчање можеш да си направиш "фудбалерски" нозе, т.е да набиеш мускули а премногу мускули на нозете не изгледа баш привлечно кај женски. Инаку за целулитот НАЈМНОГУ ќе постигнеш преку исхраната.. Поздрав ;)
malecka.16

Сино цветче

1117
Мислења: 284
Зачленет: 08 Јан 2010, 23:17
Dobro je kad u zivotu neko te voli i nekoga volish...! <3

Мислење 16 Авг 2010, 16:14

Пешачење во комбинација со трчање, качување по скали, многу вода пиење, и воглавно тоа е тоа.

Ау да и вежбање во вода многу помага, значи од пливање до трчање во вода, нели во поплиток базен ќе си влезете и слично :)
Phyramide

Жолто цветче

120668174
Мислења: 2865
Зачленет: 12 Јул 2010, 09:54
Локација: Сегде само не тука
Those of you who think you know everything, are annoying to those of us who do.

"Je suis l'as trèfle qui pique ton cœur."
"Je suis passé pour être présent dans ton futur."
MC Solaar

Врати се на Фитнес

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Keryy и 12 гости

Site Meter