Pernichinja....
Ahhhh.... Jas vekje odamna gi nemam, ali bara goooolema zrtva.... Eve ti 3 najefikasni soveti:
1. Kardio vezbiNo.1 *Trchaje (30-45 min) minimum 3 pati nedelno (trchanjeto e dokazano deka najbrzo gi topi mastite, i dava najdobri efekti koga se vo prashanje pernichinjata, a i celo telo. Znam deka kaj nas ne e toj duhot ama veruvaj mi deka vredi)
-vozenje velosiped (2 chasa), peshachenje (2-4 chasa), kick box (30-60 min)... itn
No.2* Pernichinjata se posledica na natalozeni masni naslagi, taka da MORA, ama stvarno MORASH da go smenish nachinot na ishrana. Pogledaj
http://www.flatstomachtips.com/, mnogu dobar sajt so soveti za ramen stomak...
No.3* Stomachni vezbi - na linkot shto ti go prativ gi imaat ilustrirano 3-te najefikasni stomachni vezbi. Znachi koga vezbash pravi gi 3-te zaedno....2-3 pati nedelno
Eve ti ushte eden sajt kade shto kje najdesh vezbi i dieti za da gi stopish mastite koi se talozele so tekot na vremeto....
www.women-workout-routines.comNE SE OTKAZUVAJ ZATOA SHTO KJE TREBA DA POMINE VREME DODEKA GO VIDISH REZULTATITE, MENE MI TREBASHE 3-4 MESECI, AMA JAS EPTEN GO SREDIV STOMAKOT....
SO SREKJA