relax & tone го купив на почетокот кога го рекламираа и видов дека Е ефикасен и си го купив
многу е добар ме релаксира и кога ќе си седам пред фемина си го земам и си правам масажа .

trendy напиша:relax & tone го купив на почетокот кога го рекламираа и видов дека Е ефикасен и си го купив
многу е добар ме релаксира и кога ќе си седам пред фемина си го земам и си правам масажа .

Marina89 напиша:Девојки ме интересира дали и вас ви се случи тоа што ми се случи мене,тие топчињата што се,почнаа да паѓаат,вејке не стојат како поранонезнам зошто.дали и вас ви се има случено тоа ????
Milickaa напиша:Marina89 напиша:Девојки ме интересира дали и вас ви се случи тоа што ми се случи мене,тие топчињата што се,почнаа да паѓаат,вејке не стојат како поранонезнам зошто.дали и вас ви се има случено тоа ????
да и мене ми се случи тоа и сега никако не стојат, значи неможеш ни да се измасираш летаат незнам што да правам
Marina89 напиша:Milickaa напиша:Marina89 напиша:Девојки ме интересира дали и вас ви се случи тоа што ми се случи мене,тие топчињата што се,почнаа да паѓаат,вејке не стојат како поранонезнам зошто.дали и вас ви се има случено тоа ????
да и мене ми се случи тоа и сега никако не стојат, значи неможеш ни да се измасираш летаат незнам што да правам
И јас не знам што да правам значи,летаат насекаде,вејќе со тоа не доаѓа предвид да се измасирам

Bokicka напиша:Жени и јас го купив ова чудо пред некој ден.
Еве веќе втор ден се масирам со тие топчињата за целулит што се, ама врз хеланки и без аницелулитна крема...
Мислите ќе има резултат вака? И по колку време вие се масирате за да имате резултати?
Благодарна однапред

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 10 гости