ТЕМА: Relax & Tone

Мислење 07 Сеп 2010, 21:28

Една пријателка го користи,но рече дека и испаднале стрии....е сега дали причинителот е ова или не, не знам!
verolinka

Бело цветче

65
Мислења: 52
Зачленет: 06 Сеп 2010, 19:09

Мислење 10 Сеп 2010, 12:04

Поздрав до сите :hai:
Јас го имам релакс скоро 3 месеци се масирам редовно ама не е битна само масажата туку и каков крем за целулит користите доколку имате повеке целулит на некое место ке се јават модрици пијте витамин ц за побрзо да поминат многу течности и сакам да ви препорачам еден балсам за целулит од Алкалоид е Сатва се вика 900 мл околу 500 ден е ама многу е ефикасен како течност е и до сега цело лето се масирам по двапати на ден немозам да го потрошам а добро е тоа што одма реагира ја зацрвенува кожата со масажерот и после тоа чуствувате некакво пецкање и циркулација неможам да опишам .
Користев и најскапи креми ама брзо се трошат а за масажа не треба да се штедиш на кремот тоа дава резултат пробајте па пишете како е кај вас .
А за целулит е тоа дечкоми да ви каже он најмногу се изненади :^) бидејки најмногу го гледал а сега исчезнува чаааооооо целулитчееее :hai:
Pla4ka

Сино цветче

5210
Мислења: 226
Зачленет: 26 Дек 2009, 18:45

Мислење 10 Сеп 2010, 12:13

verolinka напиша:Една пријателка го користи,но рече дека и испаднале стрии....е сега дали причинителот е ова или не, не знам!

не е можно од тоа да има стрии ... стрии се појавуваат само од нагло ослабување или здебелување и после бременост ... од масажава нема шанси ....

инаку јас од кај една другарка се масирав неколку пати баш ми беше забавно ... :rofl: :rofl: :rofl:
teddybear

Жолто цветче

61897019
Мислења: 2358
Зачленет: 28 Дек 2009, 14:51
Локација: Somewhere over the rainbow, where troubles melt like lemon drops ...
Love isn't supposed to be easy, it is supposed to be worth it... Слика

Мислење 10 Сеп 2010, 12:24

verolinka напиша:Една пријателка го користи,но рече дека и испаднале стрии....е сега дали причинителот е ова или не, не знам!

Стриите си постоеле, само сега повеќе дошле до израз, затоа таа мисли дека и е од масажерот. Кај послабите повеќе се познаваат, особено после слабеењето, бидејќи претходно растегнатата кожа од здебелувањето не се враќа во првобитната положба, потешко се затегнува. Затоа сега и се познаваат стриите, и во никој случај не може да бидат од масажерот.

Инаку и јас мислам да си го нарачам сега... навистина се чека по еден месец и повеќе за да ти го донесат?!
Annath

Жолто цветче

22023460
Мислења: 3536
Зачленет: 09 Јан 2010, 17:01
Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you have imagined.
Слика

Мислење 10 Сеп 2010, 12:56

Annath напиша:Инаку и јас мислам да си го нарачам сега... навистина се чека по еден месец и повеќе за да ти го донесат?!

Не, јас го нарачав преку интернет и ми стигна за неколку дена.
EnnieFabulous

Зелено цветче

325185
Мислења: 717
Зачленет: 11 Јан 2010, 00:19
Beauty is how you feel inside, and it reflects in your eyes.
It is not something physical.

If you haven't cried, your eyes can't be beautiful.

Sophia Loren

Мислење 11 Сеп 2010, 01:56

Annath напиша:

Стриите си постоеле, само сега повеќе дошле до израз, затоа таа мисли дека и е од масажерот. Кај послабите повеќе се познаваат, особено после слабеењето, бидејќи претходно растегнатата кожа од здебелувањето не се враќа во првобитната положба, потешко се затегнува. Затоа сега и се познаваат стриите, и во никој случај не може да бидат од масажерот.

Инаку и јас мислам да си го нарачам сега... навистина се чека по еден месец и повеќе за да ти го донесат?!

Јас веќе го купив и го користам веќе 4 дена... па ќе видиме за резултати понатаму...
Инаку го купив директно од продавница и не чекав воопшто. :)
lovely-pretty-girl

Фем почетничка

210
Мислења: 45
Зачленет: 29 Авг 2010, 02:06

Мислење 11 Сеп 2010, 16:21

Јас го имам веќе една недела, го користам редовно секој ден сеуште немам забележано некои резултати, но мислам дека е рано за тоа. Колку редовно го користите и дали има видливи резултати?? Сакам да знам дали освен што го намалува целулитот помага и за слабеење (нормално со пиење многу вода и правилна исхрана). ;)
Stam

Сино цветче

162299
Мислења: 255
Зачленет: 09 Сеп 2010, 19:01
Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Мислење 11 Сеп 2010, 22:24

Znaci go koristam veke 5ti den, i nema seuste rezultati... vo iscekuvanje sum :( a si jadam normalno ne drzam nekoja pravilna ishrana/dieta :S I jas sum poveke zainteresirana za slabeenje otkolku otstranuuvanje celulit. Mislete deka treba da drzam dieta koristejki go masazerov? :)
lovely-pretty-girl

Фем почетничка

210
Мислења: 45
Зачленет: 29 Авг 2010, 02:06

Мислење 11 Сеп 2010, 22:48

Normalno deka treba da drzis i nekoja dieta ne moze samo od sebe da ischezne ama ne nekoja stroga :)))) Veruvam deka pomaga mnogu na lokalno nivo, zatoa sto pottiknuva dopolnitelno slabeenje na odredeni delovi, tie koi sto ti ke gi masiras, ama chuda nisto ne moze da napravi :)
Ellenna

Фем почетничка

00
Мислења: 1
Зачленет: 11 Сеп 2010, 03:46

Мислење 12 Сеп 2010, 01:02

Па јас го имам Relax & Tone од кога почна да се рекламира. масажата навистина ме релаксира ,од тоа за пети сум презадоволна бидејки како бебешки ги прави,исто така и целулитот по нозете го немам и сум презадоволна,но немојте да го користите за намалување на целулитот по стомакот бидејки јас си направив проблем имав внатрешно крварење,и не ви го препорачувам за по стомакот и по струкот :!: страшно зажалив ама за по нозете , задникот и рацете е супер :clap:
Leala

Фем почетничка

236
Мислења: 33
Зачленет: 29 Авг 2010, 19:06

Врати се на Фитнес

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter