И женски, во склоп на темава знае некоја каде има добри ама и поефтини спортски градници што стварно држат зашто имам големи гради и со обичен градник ми потскокнуваат кога скокам на јаже и ми излегуваат од сите страни.

blueeparadise напиша:Леле ве читам и ви се чудам, викате 200 скокови биле малку.Па јас можам да сонувам толку да направам. Ми текнува кога бев мала скокав на јаже и максимум ми беше 100ка ама тогаш бев мислам 4то одделение така да супер било за тие години. Пробав да скокам пред некое време ама после 25-30 скокови бев задишана ко свинче некое и не можев више а и се сопнував од јажето бе.
![]()

macence...k напиша:колешки скокачи сакам да ве прашам со мислите колку време ке ми треба за да имам видливи резултати..скокам веке една недела..со со оглед на фактот дека не сум вежбала одамна, и немам висок килограми но имам целулит..ке успеам ли со скокање на јаже да се вратам во форма...и колку време ке ми треба...ваше мислење???
Iva-Mici напиша:macence...k напиша:колешки скокачи сакам да ве прашам со мислите колку време ке ми треба за да имам видливи резултати..скокам веке една недела..со со оглед на фактот дека не сум вежбала одамна, и немам висок килограми но имам целулит..ке успеам ли со скокање на јаже да се вратам во форма...и колку време ке ми треба...ваше мислење???
Секако дека моѓе,благодарение на моите 2500-3000 скокови 3-4 пати неделно нозете и задникот ми се мазни како бебешко газе

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 8 гости