Yvona напиша:gwen напиша:Дај споделете инфо колку чини тоа задоволство,
пошто сум на два ума да си купам![]()
![]()
![]()
![]()
Го има во Top Shop чини околу 13000 мислам, можеш да провериш на страната за повеќе информации...незнам дали го има во продажба некаде на друго местоСепак мислам дека спрема некои други справи баш се исплаќа
поздрав

Hayley напиша:вежбање околу 30мин на ден, но со чести паузи, не би требало да има и незнам каков ефект, нели?
Веќе цела недела вежбам, но повеќе од 5мин неможам... единствена сум?

lackygirl напиша:Hayley напиша:вежбање околу 30мин на ден, но со чести паузи, не би требало да има и незнам каков ефект, нели?
Мој совет, кога вежбаш гледај некој филм, нема да сетиш кога поминало времетоеве јас така вежбам по 1 сат, баш сега се спремам да вежбам
5 мин се ништо
Прво вежбав 1 сат на најтешко, ама брат ми, ми рече да вежбам на најлесно така повеќе се слабее оти треба да ослабам некое килце, а на најтешко се прават повеќе мускули (салото се прави мускул) и само ќе се зацврстам така, мене цел ми е прво да ослабам и после да се стегнама со орбитрекот ти е сето тоа заедно, затоа е многу ефикасен.
Мораш да вежбаш барем пола сат пробај не се откажувај
Sawyer напиша:lackygirl напиша:Hayley напиша:вежбање околу 30мин на ден, но со чести паузи, не би требало да има и незнам каков ефект, нели?
Мој совет, кога вежбаш гледај некој филм, нема да сетиш кога поминало времетоеве јас така вежбам по 1 сат, баш сега се спремам да вежбам
5 мин се ништо
Прво вежбав 1 сат на најтешко, ама брат ми, ми рече да вежбам на најлесно така повеќе се слабее оти треба да ослабам некое килце, а на најтешко се прават повеќе мускули (салото се прави мускул) и само ќе се зацврстам така, мене цел ми е прво да ослабам и после да се стегнама со орбитрекот ти е сето тоа заедно, затоа е многу ефикасен.
Мораш да вежбаш барем пола сат пробај не се откажувај
Нема врска,ако сакаш да го стопиш масното ткиво најважно е да го одрзуваш пулсот на исто ниво,и немора да биде на најлесно ниво,одбери некое ниво кое ке ти го донесе пулсот околу 130 и одржувај го на тоа ниво цело време додека возиш.Но исто така и треба да внимаваш на храната,претежно варена храна да конзумираш и да избегнуваш благо,леб,газирани сокови,пржена храна и слично,зошто ти моеш и цел ден да си возиш,но на крај после тренингот ако јадеш бурек со месо или хамбургер,тогаш ништо не си направила,значи вежбање да,но без регулирање на исхраната нема да ги имаш посакуваните ефекти
Hayley напиша:вежбање околу 30мин на ден, но со чести паузи, не би требало да има и незнам каков ефект, нели?
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 8 гости