Форумџика на годината

Зумба

Дискусија во 'Фитнес' започната од agi, 26 октомври 2010.

1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Аууу, мене истата ми оди на живци кога на крајот вика shoulder shimmy! :devil: Сакам да ја здробам немам поим зошто...
    :D

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    157.443
    До неа е,не е до нас ондак! :D
    Е на тој дел,признај дека повеќе ги тресеш девојчињата,отколку рацете и рамениците.Се трудам бе,се трудам!Ама не можам,тоа балканското у мене ме утепа,грудите глоб,глоб,глоб ми се чини бокс ќе ми мавнат! :D

На dancing.queen, LadyN, Miss-Independent и 3 други им се допаѓа ова.
  3. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    ако некој го издржи ова скулпт енд тоун цело, му симнувам капа ... една вежба не успеав да ја следам :sweat: :D другиве чекам да се досимнат 8)

И таа мене ме нервира кога вика донт вори јул гет ит ... ко божем видете јас како пердув се движам вие буриња за тркалање. Ми иде да и влезам преку комјутер :D

и тој ми е смешен што вика уан чу(место ту- за два), чри :D

А таа една од позадина како се крши на секој чекор ... и љубоморам :D

На Marilyn-Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Па мене тие у позадина девојките поубаво ми играат,него ли таа инструкторката напред што дрдори цело време :^)
    А јас си најдов нова занимација дур вежбам.Си го гледам тој дечкото позади што е , и не ни приметувам колку време поминало.Само се нервирам кога го нема во кадар :D
    Ама каков е згоден...латино мучачо :rofl:

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Miss-Independent,тој што се смее цело време? :D Јас пак ја гледам таа со витканата коса, најубаво игра.
    А инаку,многу сакам кога тој инструкторот ќе каже :come on this is the last dance of this video :whew: :lol:
    Тогаш се праам важна,изиграв 20 минути јеее :D
    А,браво за вас што по цел саат играте,а плус и на орбитрек вежбате.Јас на орбитрек повеќе од 15 минути и крај сум,неможам да мрднам :(

6. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
  7. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Јас гледам да се концентрирам на вежбите :D многу,многу не загледувам кој игра :D на видеото, туку како игра ]:) иако супер оди со вежбиве :geek: а и измислувам нови :D во тек на вежбање :D Арно што ја видов темава,за постоењето на зумбава :D иначе ќе се мачев со класични вежби и не толку брз ефект, вака со зумбава супер :geek: :D ]:)

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    157.443
    Теди,јас вчера и еве и денес,го играв тоа ску(а)лпт енд тоун,последното африканс мувс не се баш најјасни па по мое си ги играв,како шо ги сфаќав и без тие кастањети као и да ги викаат.Има една женска што игра без нив и се може и така.Тоа од 20 мин го пуштив сега,ама само 10 мин.го играв...мрза ме фати и пак почнав да трррррееепееерррррааам.Чекам да ме одмрзи,па орбитрек,ако не само со ова првово денес.

А татко ми па застанал и гледа и ми вика,а можам и јас?!Ама сериозен!Мев сум пуштил,ова лесно ми се гледа,не смеам веднаш да почнам да трчам! :D Па уште и анализира и вика,абе не така,вака со ногата малце хахахахаха...

9. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Видеа од јутуб се спуштааат со програмава http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-Download.htm

На A-j-a му/ѝ се допаѓа ова.
  10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.101
    Мене ме нервира кога и вика како клеопатра си на делот со стомачно танцување. И кога вика на крајот на првиот дел конгратулејшнс. Типот ми е така троа антипатичен, а типките што играат се далкеу подобри од таа главната. Интересно ми е, се обидувам се како што треба да направам, па не ни обраќам внимание на напорот и ми лета времето :lol:

11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    157.443
    Ќути џоа Жаде сум! :D Хоп,едно ноџе,хоп друго ноџе,колк на Водно,колк на Црна гора! :D
    Мислам дека на тоа од 20мин нешто и вика на таа секси џапаниз... |( Им се припуштава,а на нив едно незгодно. :D
    Донт стОп,донт стОп! :D
    Да одевме на зумба стварно,ќе ги оговаравме другарките од таму! :D Женска работа.

На Miss-Independent, zhap4e, lovely91 и 6 други им се допаѓа ова.
  12. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Ме насмеа Лилит :D :rofl: Жаде :rofl: јас пуштив едно видео такво,покрај зумба вежбите,имаше за стомачен танц,ама оно многу брзо бре :D :rofl: додека фатам ритам :D ај ќе поднаучам и стомачен танц ]:) :D само да видам како се игра :D :D

13. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Девојки ја разгледав целава тема, ги зачував сите линкови и еве сега ги зачував и торентите за да ги симнам утре. Пред тоа би сакала да знам дали има резултати зумбава???
    Сум се здебелила некое кило, а тоа некое кило отиде баш во стомак и во спојлер и дел во грбот :(
    Значи полошо дебелеење од моето нема :@

Ако дава зумбава некои резултати да почнувам, ако не да си се стегнам и спринтот на стаза :)

14. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Има FBI,има.Јас освен во стомак и спојлери :) се поправам и во пределот околу задникот.Абе катастрофа.
    Инаку,има резултати од зумбата, да.Мене целулитот кај задникот не ми се приметува како порано,подобрување има.А и се слабее,и се застегнува телото.
    Мене ми е одлична,а гледам и другите се задоволни од неа.

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  15. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Речете добредојде ^_^
    Не на темава, туку на зумбувањето море женииии :D

Вчера сум ја излистала цела тема, читав постови и по два пати( :rofl: ) и за жал не успеав да симнам ништо од тоа торентите(ептен тапа сум) ама на youtube што е тоа, доволно беше :nod: Запамтив неколку чекори, и сама си смислив кореографија на неколку омилени песни :D Втор ден денес зумбував, ама мислам оти толку течност од цел живот не ми се собрало да испоти :$ :D Еве ве придружувам и јас, слободното време има да го тепам :muscle:
    Доста е за почеток два пати по 20 минути? :^) Толку кондиција, што е тоа е :$

На zhap4e, FBI, Gordana10 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Доста е Кате. :!:
    Битно да го шејк јор ес, не е битно како... :wasntme:

На LilBaby, Phyramide, zhap4e и 5 други им се допаѓа ова.
  17. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Почнувам и јас со зумбава! Се изнагледав клипчиња спремна за МРДАЊЕ :) Се надевам на резултати :D

18. spanko

spanko Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    522
    Jас пронајдов утеха во овие зборови! Најголем антиталент за музира, слух, ритам и играње!!! Значи се гледам во огледало и како неандерталец сум! :|
    Кога ќе ми се спомне зумба ми се креваат сите црева нагоре! Исто како што некои што така реагираат на забар на пр.! Ја отворив темава да најдам некое клипче да пробам пак и веќе се препотив, а уште не сум почнала :sweat: Знам дека ќе издржам 2 минути и после нервозна ќе си легнам да спијам за да заборавам :worried:

19. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Епа жени и јас соопштувам дека станувам дел оз зумба клубот. Го пробав видеото од youtube, она што е за почетни чекори. Супер ми се виде, поинтересно е од аеробик и од фитнес каде-каде, се надевам дека ќе имам резултати.
    Еве сега ќе ги симнам торентите, па ќе бидам во тек со темава.....
    Алиса, фала за мотивот да почнам и јас да “зумбам“ :*

На kate21 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Me gonna zumba now :nod: ... gonna shake заднициве и бутинкиве :yawn: .
    Жабетинкава is ready to go :worried: !
    Ако ме нема подолго време денеска, значи сум се зумбо-лансирала :wasntme: ...over the rainbow !

Till we meet again :hai: зумба-зумба-ча-ча-ча!