Форумџика на годината

Зумба

Дискусија во 'Фитнес' започната од agi, 26 октомври 2010.

1. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Термини и ценички може да пишеш???? :)

2. ubavicata123

ubavicata123 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    10
    Термини и ценички може да пишеш???? :)[/quot
    и јас идам таму многу е добро.има доста термини на избор а за цената треба да ти каже инструкторот, знам дека од време на време има и некои попусти. инаку тел е 076/597410.

3. slatkicka20

slatkicka20 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    јас веке месец дена одам во песталоци на зумба, и сум многу задоволна, инструкторите се навистина топ. Одам 2 пати во неделата, и не е многу скапо, 150 ден од час.
    Пред да се запишам, прашував на повеке места, а и гледав на страната зумба, и таму видов уствари кои инструктори имаат лиценца за зумба кај нас. Искрено, не би одела и не би плакала кај некој што не е таков инструктор, не само за зумба, за се прво би проверила.

4. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    луѓееее денес ми беше првиот час и се заљубиииив :inlove: , некои чекори ми беа познати, но поглемиот дел не и многу тешки, но :!: мене тешкото мие предизвик, дефинитивно одам понатаму.

На Ridis и wolf4e им се допаѓа ова.
  5. Ridis

Ridis Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    А каде се наоѓа точно тоа и повеќе информации ако може да ми дадете ?? или бројче од инструкторката :) поздрав
    А каде идеш ? у колку саат и број може да ми дадеш ? :)

6. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

еве тука http://fitone.com.mk/

7. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    денес зумба час држеше еден инструктор, лелел луѓееее што е згоооден, а како мееешааа, шакира не му е рамна...

ахххх од секогаш сум сакала да видам згоден маж да меша. :rock:

На roberta-rubi му/ѝ се допаѓа ова.
  8. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    бидејќи не ми се плаќа јас си симнав едно видео од саат ипол зумба и еве веќе втор ден си денсам дома и ми е забавно многу се потело од тоа бре :o Баш ме интересира дали ќе можам да ослабам барем малце во рок од две недели ако вежбам секој ден? :) :)

9. 4ever

4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    17
    Ајде ако сакаш сподели го со нас видеото и јас сакам да си го симнам...мислам дека ке можеш да ослабеш но и да внимаваш на храната позз

10. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    кој сака ќе му пратам во лп не ми е тешко :)

11. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.602
    http://thepiratebay.org/torrent/6181855

Јас си го симнав ова ноќеска, доволен ќе ви биде само последниот дел - 20 минутното вежбање, затоа што претходното е објаснување на чекорите.
    Сега го завршив и се чувствувам супер, се надевам нема да ме фати мрза, скарани сме со орбитрекот зашто ужасно крцка, па ова е убава замена.
    Плус забавно е. :)

На Bokk.happy, AnelijaP и angie им се допаѓа ова.
  12. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707

и јас истово го имам ама дур дојдат тие 20 минути(не ги премотувам ги правам и основните чекори) се преуморувам и не ги издржувам тие 20 минути до крај :)

13. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.602
    Јас директно преминав на 20-те минути. :)
    Затоа сега имам укочено рамо , секое делче од телото ме боли, секое ковче ми крцка.
    За арно, за убаво. :D

На Antebellum и IndieGirl им се допаѓа ова.
  14. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Трендафилка да си жива и здрава за линкот.
    Го симнав и јас видеото ама не издржувам, само 7 минути ... :^) многу сум надвор од кондиција.
    А инаку многу е забавна зумбата, топ. :)

15. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    Прв пат на форумов прочитав за вакво нешто, го спуштив видеото од Трендафилка (фала) и интересно ми гледа. Веќе ми здосади рутина во вежбањево, досадно, монотоно; а ова е нешто ново и полно со енергија. Од утре ќе зумбувам :rock:

16. bigfish

bigfish Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    27
    по некој од форумиве, прочитав дека на зумба часовите можеш да носиш и деца ама не се сеќавам каде.може ли некој да ми каже каде може да се носат деца?

17. lidija68

lidija68 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    се ми е јасно но да ми каже некој дали има резултати и какви?

18. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    најубави резултати се добиваат, слабееш забавувајќи се, колку повеќе играш толку повеќе те тера да играш, права зараза, друго набиваш кондиција и огромна енергија добиваш, полесно се чувствуваш, смирено и еластично бидејќи цело тело се раздвижува, друго учиш да играш и да знаеш и незнаеш, подобрување во секој поглед.

аа уште нешто кога ќе се заразиш со зумбата се смееш, среќен си и повесел, мене ми се случува секаде каде стигнам да заденсам :rofl: и ич мука си немам кој ми се смее а кој не, бидејќи стануваш позитивен човек.

погодена е за секој пол и возраст, особено за женските, поженствени стануваат.

едит: јас од само 2 месеца што одам на зумба токму вака се чувстувам како што опишав погоре. Останува само да испробаш. ;)

19. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

Јас одам во http://www.fitone.com.mk/default.htm и сум видела родители кои вежбаат со себе ги носат и децата никој ништо не вели доколку децата се мирни, се случува да се растрчаат низ цела сала и да сметаат на вежбачите, тогаш инструкторот знае да опомене, бидејќи во играње нема да го видиш и можеш сериозно да се повредиш и себе си и детето, ако имаш дете постаро од 10 или 11 години и ако можеш да го вклучиш во програмата е најдобро, но ако е помало можеш да го носиш но мора да стои на страна.

На bigfish му/ѝ се допаѓа ова.
  20. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    убаво зумбувај, ако можеш приклучи ни се во некои од центрите за зумба, за да се забавуваме. ;)

еве една од песните на зумба
    http://www.youtube.com/watch?v=jjH5xGplPvM

песнава обавезно ја играме.