Шоy бизнис и е професијата И што толку се напнавте со Јелена незнам...Има многу други кој што би требало да се напаѓаат,кои за разлика од ЈК која каква таква вештачка без глас -има песни кои се слушаат и се знаат , има име ,стас стил,жената си го живее животот..А што со нашине фолкерки Сузана Гавазова и остали накази
Во Бекстејџ рекоа вајда во март. И кој сака може парите да му ги вратат. Јас би рекла пиши пропало на концертов. Или ќе го прави на Филип 2 на пролет Таму ќе и ја собере скапата опрема и бина ТОЧНО. Не имитира! Не не.. A кога пишав на гугл пребарувачот Карлеуша имитира... ова ми го даде Eте кој е бољи балкански турбофолкер и кој ќе има концерт во Скопје
Драганче, носам очила и добро ме служат. Видовме од сликите колку не имитира никој Ти ако несакаш да видиш тоа е друга работа, ама најсмешни ми се мислења од овој вид. Не имитира никој, а имаме слики поставено дека имитира. Уствари, арно рече Квин, Бијонсе ја имитира Јелена.
То Јецооооо! Луѓе, не сакам да судам ничиј вкус, АМА Јелена Карлеуша??? Јелена Карлеуша? Не можам да разберам и не можам да разберам. Што наоѓате во таа музика? Текст за малоумни, музика за некој кој воопшто нема слух и изглед кој искрено е застрашувачки (тоа не е секси, тоа е језиво, да се разбереме) Секој кој може да гледа, слуша и расудува не може да каже дека Јеца располага со било каков квалитет! Бидете реални малку...
Ќе ги почестам фановите со слики од младоста на “лепотицата„ Млада лепа, глас и стас.... или не баш! Инаку на блогот на Перез Хилтон ( за тие кои не го знаат дечкото е критичар и на својот блог ги именува и критикува сите холивудкси ѕвезди) тој самиот додека ја критикува Лејди Гага, ја има спомнато и лепотицава. Го има ставено и спотот на Инсомнија, потенцирајќи дека целата е фејк и пласитка , и дека е жална Gaga- wannabe. Ова е за тие кои ја ценат уникатноста и шармот на дотичната. Од мене само
Значи членот драган4еДР ни даде пример за однесувањето на фановите на дотичната. Мажи, попалени и затрчани се радуваат на нејзиното деколте како циганче на мрсул ( од нејзните гради може да се снабдат многу деца со Lego коцки, а со цело тело и игротека може да се направи). СРАМОТА, ЖАЛНО И БОЛНО е вакви ВРВНИ музички имиња да ги сместуваш во иста реченица со женава, а не па да ги споредуваш.
Да, да, ЈК е пејачка не играчка. И стварно, рика дали рика, песните која од која поплагијат, спотовите веќе видени пред година дена барем пред нејзиниот, две деца со план за трето-МаШкО и тоа само да го врзи демек Душко нејзин , пластика, шминка и све остало. Па и кога ја гледав сега брзо на Бекстејџ, во несвест ќе паднев, лицето катастрофа, се разочарав бе Не вреди да се прави муабет за вкусови, ама уште помалку за Карлеуша-спонзоруша
За каков створ се дискутира овде? Ццц Ама луѓето се криви, всушност ние ја правиме „ѕвезда„... да имаат србине грам мозок и пола грам вкус нема такви фацки да ги праат ѕвезди бре... а ние па... за некој денар свашта ќе донесеме, ајде кој е нареден... глумцине од индиските серии ваЉда...
Никој не ја сака, ама се развило препукување. Јас не мислам дека е вредна за толку внимание. Ваква, таква, ама ете пак се збори за неа
Ете "АВАНГАРДАТА" ЈК со стил па сите ја копираат и Бијонси и Гага,ма кој е како нејзе,али да признаам има мали измени онака да се проба демек нешто поразлично како на пример круничката што си ја додала на последната слика...
За џабе се прави ѕвезда. Вистинската ѕвезда е оригинала, а не копија на вистинска ѕвезда! И баш ми е мило што го откажаа спектакуларниот концерт поради малиот број продадени карти или како што велат тие технички проблеми. Технички проблеми како не Сепак, добро е тоа што по се изгледа луѓето сепак повеќе сакаат спектакуларни музичари него спектакуларни концери...
стил како и да е мене многу ми е гнасна, а факт е дека не знај да пеј , 100 000 евра да ми даваш нема да ја слушам, а не пак да платам јас за да ја слушам
незнам зошто ама секогаш кога ја гледам јелена карлеуша на тв ме фака смеа немам дефинирано баш некое мислење за неа само знам дека е далеку од ѕвезда
Од блиски луѓе пријатели на организаторот дознав дека продала дури 70 карти ... Е Јецо Јецо а "другаркати" Цеца прави втор концерт. Да си пукнеш!!! A сирота Doll мислеше дека нема карти да најде