Одлична пејачка - просто ја обожавам. Имате ли некоја омилена песна од неа?? Јас имам неколку :roll: 1. Cry 2. Hate that I love you 3. Crazy little thing called love 4. Russian roulette 5. Unfaithful Пишете и некоја што не е толку позната, а ви се допаднала.
Rihanna успеа (нормално, не сама) сите песни да ги направи хит. Убава девојка, убав солиден глас, убави спотови, убави текстови и музика.. Најубавата ми е Rehab Прекраснаааааааа е http://www.youtube.com/watch?v=WfPqwoIBuXI Eве слушнете ја
leleeeee pesnata stvarno e prekrasna, a tek spotot...a za dzastin da ne otvoram usta vo ovoj spot mi e najseksi. Uhhhhh
1,2 и 5 дефинитивно, ги обожавм песните, аи она е супер. Има си свој посебен стил и се држи до него, оригинална е. Само со подолг коса повеќе ми се сфиѓа.
морам да признаам декадевојката е стварно добра има убави песни, скоро сите и се хитови, знае да пее, убаво изгледа има свој стил, оргинална е и пре се она што го работи е квалитетно со нејзиното појавување многу добро се освежи музичката сцена мој фаворити се Umbrella, Russian Roulette, Cry, Rehab.....има уште ама на овие ми текна во моментот и ги обожавам
Hard - страшно ме нервират во тој спот. И мн ја имитират на Гага во стилот на облека, потези и сл :roll:
Порано повеќе ја сакав, сега ми се испурјачи многу, шо би рекла баба ми ама за песните нема збор, добри и се, еве некој од моите омилени, мада повеќе се 1, те амо, летово ми го обележа оваа песна 2. Unfaithful 3. Russian Roulette 4. Cry 5. Pon he Replay 6. Hard 7. Hate that I love you
јас не ја обожавам оваа девојка стилот и е добар и има некое добро песниче ама сепак аврил лавин би ја ставила пред неа
девојката има стварно добри песнички и тел ми е полн со неа 1.unfaithful (ме потсеќа на еден тажен дел од мојот живот) 2.te amo 3.russian roulet 4.G4L 5.cry 6.take a bow 7. rude boy ( во последно време ја слушам онака, ми поткрева адреналин пред излегување)
Па искрено не ја многу обожавам. Единствена песна што ми се свига е... http://www.youtube.com/watch?v=bNuOGz9Lzpc