Здраво! Еве една според мене интересна тема,многу имам слушано за чудни комбинации во исхраната на луѓето па би сакала да слушнам дали имате некои состојки што си ги комбинирате при јадењето а не одат заедно,или пак можеби на вас ви се превкусни но другите не можат да го сфатат тоа? Мајка ми на пример јаде алва,лубеница и сирење,па дури додава и пиперки! Имам еден другар кој јаде мармалад со кашкавал или пак компирчиња од Mc Donalds со сладолед,а јас пак јадам смоки со јогурт! споделете доколку сакате со нас некоја ваша чудна комбинација..
На лепче намачкано маргарин, па одозгора мармалад. И сето ова немаше да изгледа така чудно, да не ставав одозгора сирење. Пробајте, и јас бев скептик, па ми стана најчест доручек.
Од кога знам за себе јадам мармалад и сирење, или мармалад и јогурт. Ориз со нутела, копани со мармалад, такви некои, и многу ги има
Па не знам некои чудни комбинации, ова лубеница леб, сирење не би тоа татко ми јаде лубенца со леб или грозје со леб.. ама не и сирење. Имам чуено дека луѓе јадат мармалад со сирење.. јас тоа не мешам. Ама што знам овошје и месо на пример мене ми изгледаше ко чудна комбинација дур не пробав свинско месо поленто со сливи пример и премачкано со мед. Сливи обвиени со сланина... за оние што сакаат сланина нека испечат такви на скара. Јас пошто не сум баш некој месождер едно имам пробано, вкусно е. Пица хаваи со кашкавали и сиренца и ананас.. ммм вкусно ми е тоа. Смоки ова со јогурт ех го чув од охриѓанкиве на форумот. Јас бејкроус јадам со јогурт, што ич не е чудна комбинација или овошје, како мандарина/портокал со смоки мезам. Јогурт обичен и портокал мезам.. или јаболка му рендам или секакво овошје што имам. Не е нешто чудно или мене не ми е, пошто еве жутоклунецов му беше грдо коа гледаше
е исто и јас ја јадам оваа комбинација од лубеница леб и сирење, смоки со еурокрем и јогурт, и додавам киселина во пржени јајца и во ориз
Добро е, не сум била единствена Дефинитивно едно од моите омилени јадења. Многу сакам и еурокрем со сирење. Не знам зашто на кого и да сум спомнала да проба ми правеле чудни фаци, а многу е вкусно.
Леб, маргарин, мед и сирење. АУуууууу. Или пишии наместо леб. А еден мој близок роднина јаде леб, мармалад, јајце и јогурт. Алал нека му е.
И млеко. Грав и ајвар! Некогаш ми се гади. Ама некогаш и сакам. Иии не ми текнува нешто др. моментално.
Од каде да почнам сарма или полнети пиперки со јогурт или кисело млеко. стоби флипс со чоколадни бананчиња. супа со кисела павлака и сок од лимон. ориз со сок од лимон. пржени кришки со мармалад од шипинки и сирење. имам пробано лубеница и сирење. ѓеврек со мајонез. чипс подгорен со запалка. (најчудното нешто што го имам пробано, но вау, вкусно е) сега само тоа ми текнува.. но сигурна сум дека има уште
Повеќе од половина работи и јас ги јадам... пиперките без кисело млеко не ни ги јадам, исто и оризот со лимонот, и ѓеврек имам пробано и лубеницата