Колклуу ги сакавте гумените бонбони сеуште ги сакате? Јас ДААА <3 Разгледав ама никаде не забележав тема Гумени бонбони ако има избришете ја оваа
Не можев да најдам слика од мечињата, розови и жолти. Е тие ми се врв (добро не се гумени, туку пенести). Нема врска, знаете за кои ви зборувам Класика. Совршенство. Што повеќе да кажам, ми се пријадоа...
Мојата тема! ОБОЖАВАМ гумени бомбони,би можела секој ден само тоа да јадам ! Баш пред половина час јадев,си купивме со дечко ми ...ммм ...
Многу сакам кисели работи и омилени ми се тие што маваат така малку накај киселко. Имаше во Рамстор црвчиња гумени бомбони и одвај чекав да идам да си купам. Ги побарав пред некое време пак, се улетав кога ми текна што можам да си земам и ги немаше.
Најубави гумени бомбони се на харибо. Како мала ги гњавев да ми купуваат нонстоп харибо мечиња, па после и кокаколи, црвчиња, праски ама ми помина меракот, па одамна не сум посегнала по гумени бомбони. Она што никогаш не сум помислила е дека се од животинско потекло, па поради тоа не се вегетаријанска храна. Предупредувам спојлерот да не го гледаат оние со слаб желудник. Спојлер http://mojtrener.mk/kakvi-sostojki-sodr ... shrana/660
Ги сакам многу, иако во скоро време не сум јадела. НАјомилени ми се кисели некој, да мижам додека ги јадам
Одвратно нешто,да сум знаела уште како дете никогаш не би ги ставила во уста иако многу и не сум ги конзумирала,мислам дека има каде каде пофкусна солуција од јадење гумени бонбони и уништување свесно на организмот!
Неодамна прочитав фрапантни информации за составот и производите од кои се прават гумените бомбони, т.е за желатинот.... Ама што да правам кога ми се страшно интересни за џвакање, тегнење, одлична занимација додека учиш, а и ме заситуваат. Последно време ги зачестив оние на Слатката куќа, Кока кола, Тропик Микс и Бананите, а претходно дневна доза ми беше спиралестото пакуваање на харибо. Слатка навика.
Сакам гумени бомбони, меѓутоа највкусни ми беа едни во форма на врвци од Данска ни ги носеа (нешто како овие на сликава). Дали имате сретнато вакви слични?
Јас ги обожавам! Харибо ми се убедливо најубави гумени бонбони. Омилени ми се овие Веднаш по нив обичните мечиња. Од останатите гумени бонбони ги сакам и киселите црвчиња, а има и едни од праска исто многу вкусни.