Ajde decki pisete koi vi se omileni restorani picerii i slicno, kade sto ima ubava hrana, ubav ambient i pristapni ceni .
omileni mesta za jadenje Пвро критика-треба да се пишува на кирилица А инаку најдобро место за јадење ми е рибникот Слив во Виница,има навистина прекрасна риба и други вкусни јадења
omileni mesta za jadenje Така се писува и да во право стварно имаат многу убава храна , се што сум пробала било вкусно.
Галерија 7 за лахмаџун (50ден) Аладин за салати Кај Седарот за скара 7ца за брза храна Артос за палачинки
Знае ли некој како се движат цените во Пелисстер не сум била може година дена. На пример колку пари е пица, палачинка и сл?
Кај нас искрено, нема кај нема добро приготвена храна, сепак омилени ми се Торос, Пелистер - за топло ладно, Балила - за лазањите, кафанчињата во дм, Лира....охохооо ги има многу, и од фастфудов секако Гирадико, 7мица и чаирската Фурна мммм
Галерија 7 и Кај Сердарот се во чаршија. Аладин е арапски ресторан до Џино во трговски, а Артос е на патот од плоштад накај Мекдоналдс. Некој ја спомна Лира, а јас ја заборавив. Ја обожавам Лира и ептен сум емоционално врзана со неа.
Picerijata vo Leptokarija---ENRICO.Definitivno najubavite pici so sum gi probala,ladnite sendvici isto taka se top! A na Matka-Canyon MAtka se najubavite pileski prsti so sum gi probala Samo maana e so ne gi pravat za vikend. A vo Nino mi e omileniot sendvic-so soja i razni sosovi.I divino e ok,samo sto sve e ladno i taka ne ti e vkusno. Ajde sega kazete kaj pravat najubavi PALACINKI,raspolozena sum za nesto blago
Голем гурман сум и тоа за по кафани 1. Галерија 7 2. Кинески ресторан 3. Пелистер 4. Мексички ресторан 5. сите кафанчиња во Дебар Маало со одлична скара 6. MC Donalds е овде само со Сара 7. Пицерија 511 со најубавите благи палачинки еј ми се пријаде
хаха, а ја еве веќе 2 години со Н на крај го викам.. А како бе 90? Тоа за со ајран зборуваш така? Инаку само тоа беше 50 како што памтам
Оф леле ми се пријаде сега повторно, ја едитирам својата листа со Галерија 7 Инаку девојки лахмаџун е, со Н на крајот, па и на турски оригинал е Lahmacun, хм?! Или може сум грешка, ама не е ни битно, битно е вкусно Кате84, за цените во Пелистер само топло-ладно знам дека чини 120 денари, друго ништо не сум јадела одамна, само за тоа одам таму
Би дошла до Скопје само за да јадам во Амати ...многу го фалите низ форумов ..сега сакам да знам каде се наоѓа , следната посета сигурно ќе наминам Инаку омилена кујна мојата а кога мора да јадам надвор го бирам Оскар и сите ресторани низ пелистерот...услуга на место и вкусна храна . Воедно уживаш во прекрасната гледка на зеленило и природни убавини ...кој бил во Молика ( посебно зимно време ) знае напомена : вистината е цените во повеќето се малку солени ама верувајте вреди