Секогаш за родендените како за моите така и за најблиските посебно внимание обрнувам, тортата да биде украсена и вкусна.Посебно кога се работи за најмалите секогаш тортите се украсени со некој лик од цртаните филмови или друга интересна комбинација. Колку вие обрнувате внимание на роденденските торти и какви би требало да бидат според вас?
Па пред се да се вкусни А изгледот треба да биде соодветен за видот на роденден..барем јас така мислам..Колкав е славеникот..Или пак нешто што е препознатливо за него..хоби и слично.. Јас лично многуу сакам пеперутки... Ова може за мојата струка
За наредниот роденден ќе се помачам ваква да си најдам Само некако многу боја на неа, којзнае дали е вкусна
обожавам чоколадни тортииииииииииииии(со многу многу чоколадо да се загушиш ) и овошни. Би го издвоила и Шпанскиот ветар на мамааааааааааааааа(без престан можам да го јадам ) колку е слатко
Се се ама чоколадни и со јагоди мммммммммммммммм нјам нјам и бај д веј дали знај неко како се вика таа смесата цврста со се става на тортите?
^ Хахаха последнава! Море сите колку се убави на изглед! Иначе, за првиот роденден на внука ми, сестра ми и порача торта со Мини Maус - baby. И беше многу убава и ептен вкусна. Обично купечките торти ми се екстремно силни за јадење.. премногу шлаг и маргарин има во нив Oваа е многу практична - за сите по едно парче веќе пресечено
Leleee kako bi gi izela site sea hahahha Obozavam blago a od torti ke gi izdvojam pesok torta i slonovo oko
Обожавам торти особено чоколадни.Сега за овој роденден што ми иде ќе се потрудам да најдам слаткарница во која ќе можат да ми направат торта во вид на гитара. Поубава да биде не волку грдичка